banner

Dobrý večer, prosím o změnu zobrazování reklamního banneru - vsadit ho do všech stránek dolů, místo nynějšího zobrazení na hl. stránce nahoře.
Děkuji
Zároveň prosím o přenastavení vstupní stránky na home.php - dříve byl vstupní index.htm, který jsem smazal, ale stále se při zapnutí stránek zobrazuje.
Děkuji
Nechceš toho po nás moc? WZ neřeší individuální požadavky uživatelů. To by se dost napracovali. Od toho je tu administrace, kde si tyto požadavky může sám nastavit.

1) Nastavení reklamy si můžeš nastavit sám v administraci. Když jsi předtím nastavil reklamu nahoře, tak určitě si to nastavíš zpět na reklamy dole.

2) Proč bychom to dělali. Existují určitá pravidla, která se nemění. Vstupní stránka je odjakživa index.html nebo index.php. Cokoli dalšího už pro server není vstupní stránkou. Je snad nějaký problém přejmenovat home.php na index.php?
Promiň, nevěděl jsem, že je to problém... Na home.php mám vázané veškeré odkazy a stránky, tak to bohužel musím celý projit a opravit... Co se týče banneru, potřeboval jsem spis vědět jestli mám reklamu má svých stránkách v pořádku...
Vstupní soubor se samozřejmě index.htm/html/php jmenovat nemusí, ale je třeba to patřičně nastavit přes direktivu v .htaccess (teď ale dobrá otázka, jestli takové nastavení nebudou náhodou místní servery ignorovat). Více viz Google.
<HTML><em>Co se týče banneru, potřeboval jsem spis vědět jestli mám reklamu má svých stránkách v pořádku</em><br>
Ano.</HTML>
Děkuji :)

Co se týče vstupní stránky, tak tu už jsem přejmenoval na index.php, ale při spuštění rodokmens.wz.cz (bez přípony) se mi zabrazí chyba 404.
Je možné to přenastavit?

Předem děkuji :)
Jestli myslíš bez přípony
http://rodokmens.wz.cz/index
tak je "chyba 404" zcela na místě.

Smyslem smluvené existence vybraných souborů v rootu webu je aby při zadání adresy http://rodokmens.wz.cz/ se vybral ze souborů, jejichž jména jsou přednastavena, ten, který existuje a ten se zobrazil.

Dresa http://rodokmens.wz.cz/ funguje jak má