Otazka ohledne domeny

Mám dotaz
Když si zaplatím tu častku za rok 190 Kč bez DPH.
Co tím získám?Jen koncovku cz?Nebo i více místa pro web větší rychlost atd?
Díky za odpověd
<HTML>Více místa, větší rychlost, to už je na placený hosting. Takže odpověď je, že po zaplacení zmíněné částky získáš navíc jen tu doménu.</HTML>
Aha ja myslel že nabídnete aspon tu rychlost protoze tak je fakt někdy zoufala.No nic ale je to celkem škoda.
Odezva (tzn. rychlost/pomalost) je způsobena zatížením serverů. Z dlouhodobého pozorování je největší problém s MySQL, ale při použití některé z jiných dostupných databází (sqlite, gdbm,..), se problém často vyřeší.

Všeobecně tak platí pravidlo, že pokud rychlost nedostačuje, vyplatí se zvolit placený hosting (dneska je cena okolo tisícovky ročně). Ze strany webzdarma se kdysi mluvilo o plánovaném programu plus, ale ten už myslím upadl v zapomnění. V případě nedostačující diskové kapacity ale stačí napsat dobře odůvodněnou žádost na podporu a v případě zajímavých projektů může být myslim diskový prostor navýšen zdarma (co si tak z historie pamatuji).
Jen tak pro zajímavost jsem se právě dočetl, že databáze SQLite je vhodná pro malé a střední aplikace do zátěže asi 100000 zobrazení stránky za den. Po vyladění aplikace až do miliónu zobrazení za den. Když jsem to porovnal s FUP MySQL na WZ, tak mě to docela pobavilo.

Dále jsem se dočetl odvážného prohlášení, že SQLite se hodí na 99,9 % webových aplikací. Možná je to číslo poněkud přehnané, ale po všech možných analýzách a testech jsem došel k závěru, že MySQL na webserver vlastně nepatří, že jeho hlavní použití je v úplně jiném typu aplikací.
Můžeš si změnit jméno, ale jako člověk budeš pořád stejný.
Tak to platí i zde. Můžeš získat lepší doménu, ale pod kapotou bude tvůj web stejný.