Výpadek na serveru nike [25.3. 2012, opraveno]

Můžete mi prosím někdo sdělit jak dlouho už ten výpadek je? Už mě to trochu nas... . Reklamu držíme, podmínky plníme tak proč máme být dvakrát za měsíc nedostupní.
Katastrofa...neříkám radši nic. Každý měsíc 3x výpadek. Už mě to fakt nebaví, a to sem si tady koupil doménu. Kdybych to věděl, tak si sem stránku nedám. Přesně jak píšeš...reklamu tam na hoře mám, platím za to a pořád jim to padá. To zase bude spadlé do rána.
Je to mrtvé celé. Až na pár výjimek. I ten Sedláček nad tímto tématem je mrtvý.
<HTML>Wayne - kolikrát ti to budeme ještě opakovat, než to pochopíš? Ty si platíš za doménu, ne za hosting! Jestli se ti tu nelíbí, převeď si prostě doménu na placený hosting - jen tam máš totiž záruky na provoz. V tom ti opravdu nikdo a nic nebrání.

Pro všechny - zjistila jsem, že admin je na cestách a já bohužel nemám možnost v tomto něco udělat. Takže ano, je možné, že to bude trvat až do rána (pokud se mu k tomu nepodaří dostat dřív).</HTML>
@Wayne: Zase a znovu.. doménu sis koupil, ale nemá s webzdarma nic společného. Za hosting (na kterém nastal výpadek) jsi nic nezaplatil a NEPLATÍŠ! Co se týče domény, kdykoli si ji můžeš nechat přesměrovat na jiné místo v internetu. Svůj web si tak můžeš kdykoli přesunout na jiný hosting, obyčejný návštěvník nic nepozná (protože doména zůstane stejná). Jestli to stále nechápeš, tak fakt nevím.

@Karel Svatoš: Právě proto, že na webu necháváte zobrazovat reklamu má webzdarma vůbec nějaký důvod se výpadky zabývat a řešit/opravovat. Kdyby tam totiž reklama nebyla, tak z ekonomického pohledu je pro webzdarma lepší žádný než web bez reklamy ;)
Tak, a zase s křížkem po funuse..
Už to funguje :-) Že by restart?
Dobrý den,
od pátku mi nejde web. Nenaběhne hlavní stránka index. (četl jsem, že nedávno měli uživatelé stejný problém). Přitom index.html je nahraný na webu a s webem jsem nijak nemanipuloval.

Mohli byste se prosím na to podívat ?

www.prima.kvalitne.cz