Reklama uprostřed souvislého textu...

Dobrý den, když jsem nastavila zobrazení reklamy dole, předpokládala jsem že bude pod obsahem, ale že mě to umístíte doprostřed textu a tím ho překryjete, to jsem opravdu nečekala, nyní mám zobrazování nahoře na úvodní stránce, mohla bych vás tedy poprosit o smazaní přebývajících reklam?
Tento web je můj maturitní projekt a je pro mne docela důležité aby mě stránka nevypadala jako noty na buben:) Děkuji:).
<HTML>Nikde nevidím, že by reklama překrývala nějaký text. Je vložená správně na konci dokumentu, tj. před tagem </body>. Pokud nějaký kód na tvé stránce způsobuje, že se přesto nezobrazuje na konci stránky, to my už neovlivníme.

Být tebou, tak dám webu nějakou patičku a pod ni vložím kód reklamy. Takhle ti po přechodu na podstránku bude stránka poskakovat. No ale abych odpověděla na dotaz ohledně smazání reklam - my to nemažeme, stačí nahrát soubory znovu, reklama se už do nich nevloží.

A nechápu, proč se odkazy biography, discography a kontakt zobrazují v novém okně, nebo-li proč mají uveden target="okno"? A osobně se mi moc nelíbí, že mícháš češtinu s angličtinou. To menu vypadá takto divně.</HTML>
Díky za kritiku a za odpovědi, ovšem web nemá danou délku tudíž patička skočí nahoru, ale udělám to přes znovunahrání.