Zavirovaný banner?

Dobrý den,

no, mne už Google stránku zablokoval. Už 2. července.
Na svých stránkách jsem zatím zobrazování reklamy zakázal, až se to vyřeší, zase je povolím. Doufám, že mně ji system mezitím nenarve úplně všude.

BTW: taky jsem celkem zvědavý, na výsledný popis problému a jeho řešení. Představuji si identifikaci vadné reklamy a její vyřazení z oběhu spolu s řešením postihu pro jejího zadavatele. Věc max. na jedno odpoledne než se to uklidí ze stránek. Asi v tom ale bude něco složitějšího, když už na tom pracují tak dlouho. Tak držím palce, ať se to co nejdříve povede.
<HTML>Ano, včera se podařilo problém odstranit, ovšem dneska se objevil znovu. Na řešení kolegové pracují, snad se to už podaří vyřešit definitivně.

Fosfor: takovéto dočasné vypnutí reklamy není problém. Jen ji pak nezapomeň zase spustit :-).</HTML>
Jak se dá dočasně ta reklama blokovat prosím? Celkem bych to dnes potřeboval, protože mám na webu enormní návštěvu, tak ať si nemyslí, že tam je nějaký vir. Až se to opraví, tak to samozřejmě zase povolím.

Díky za odpověď, Wayne
<HTML>Wayne - nejjednodušší je banner prostě smazat, obzvlášť když tam máš jen jeden na hlavní straně (hlavně si jeho kód předtím někam ulož!, ať ho tam pak můžeš vrátit).</HTML>
Thalia - když to smáznu ze zdrojáku, tak se mi to tam vždycky objeví znovu
Tak já to zatím přesměruju na jinou stránku a pak to vrátím zpět. To bude pro mě asi nejlehčí :)
No tak ani to přesměrování mi nejde :D
Wayne: Nejprve si v Administraci musíš zadat vkládání nahoru, do jiného souboru. Pak teprve banner smažeš.
<HTML>A ještě vám to pořád něco hlásí? (doporučuju smazat paměť prohlížeče) Podle mých informací by to už mělo být OK.</HTML>
U mě to vypadá dobrý.