FTP

Nejde mi FTP přes TotalCommander píše mi to Incorect 530 \Error IP: 88.86.117.153
taky mi nejde))
Zkuste prepnout aktivni a pasivni rezim
mne se povedlo k ftp vytvorit ucet a pripojit se, ale nahrat tam cokoliv nejde - stale 0% a po chvili "prenos selhal"
A jak mám přepnout ten režim nejde mi to připojit potřebuji to velmi nutně, jak to mám udělat? Potřebuji se jakkoli dostat na FTp
jakub: zkus kouknout a poradne procist tady: http://www.webzdarma.cz/podpora/tag/44-ftp/145-jak-nahrat-web-pres-ftp
Nahravate pres webove ftp nebo nejakeho klienta?
jp: nevim, jestli je to reakce na muj dotaz, ale: uz se mi povedlo pripojit se na ftp + nahrat tam phpbb - ale dal uz jsem ztracena!! hledam tu ruzne v navodech a podpore a treba casem dohledam - zatim se mi tedy na mych strankach zobrazilo nahrany phpbb, ale neda se tam na nic kliknout, nic zaregistrovat - jsem furt v instalaci, kde muzu klikat jen na "znovu otestovat" - naposledy jsem si zprovoznovala forum nekdy pred 5 lety a davno vsechno zapomnela samoze...
Mě to nejde už 3 dny a to to průběžně zkouším celý den :(
Norpenville: co vam to hlasi za chybu?
netkamery.wz.cz - to už je poněkud offtopic, ale server nesplňuje všechny požadavky na isntalaci, viz http://www.phpbb.cz/viewtopic.php?f=51&t=10700.
Nahrávám přes TotalCommander ale i váš FTP správce mi nejde "Nelze se připojit zkuste to prosím znovu" ten web by se mi docela hodil.
Zkuste prosim pripojeni na FTP ted
Tiež mi prestal fungovať upload cez klienta a keď som nastavil Pasivny mode tak to začalo pekne fungovať. Ďakujem za radu JP. :-)
Používám Xara Webdesigner (ver. 7.1.1.17261), který v sobě má i jednoduchého FTP klienta, bohužel nově není absolutně možné se připojit, žádný číselný kód chyby se nezobrazuje, pouze hlášení heslo nepovoleno. Přepínání aktivní/pasivní režim, což někteří výše popisují tento program neumožňuje. Umožňuje zadat pouze FTP host adress, username, password a sub-folder.
Co s tím, do nedávné doby to fungovalo a rád bych tento program používal nadále. Při nahrávání souborů přes vašeho FTP klienta dojde ke změně písem na webu.
Pavel: dle oficiální dokumentace Webdesigner zkouší pasivní režim automaticky. Zde by tedy neměl být problém.
Uřčitě se pripojujete pod uživ. jménem:
obec-hnevnice.wz.cz
na hostitele: obec-hnevnice.wz.cz ?