Nefunkční web

Zdravím,

od 20.4. od 16:00 mi přestal kompletně fungovat web www.cdkeys.cz (www.cdkey.kvalitne.cz). Nejde se dostat ani do administrace, prostě nic. Všechny prohlížeče mi hlásí chybu připojení. Dochází u tohoto webu k převodu na nové servery nebo je chyba jinde?

Děkuji
Domena ma vedene DNS na ceskem hostingu. A tam chybi dns zaznam pro www. Viz
http://www.dnska.cz/index.php?domain=www.cdkeys.cz&what=A
Ano to vím, to jsem odstranil vědomě dnes. Chtěl jsem vyloučit možnost že by to bylo doménou, tak jsem přepsal DNS záznam. Bohužel ani původní adresa, kterou jsem zaregistroval u Vás mi nešla. Mám u wz ještě jeden web a ten funguje jak má, přitom jsem s žádným z nich v poslední době nepracoval.
Nedošlo ke změně IP adres pro přesměrování domény? Protože tato možnost ve staré administraci již není a dříve byla.
S vasi domenou se zatim nic nedelalo. Prosim nastavte puvodni zaznam a pak uvidime v cem je chyba
DNS záznamy jsem včera přenastavil. Pro cdkeys.cz 88.86.113.146 a www.cdkeys.cz také 88.86.113.146. Web je ale stále nedostupný.
Omlouvam se. Nedohledal jsem ze se jedna o blog. Bohuzel vasi domenu jsem nedostal v seznamu domen 2.radu k presunuti na blogu. Domenu prosim presmerujte na 88.86.117.155 .
To je v pořádku, nic se neděje. Tak jsem přepsal oba DNS záznamy. Při kontrole přes dnska.cz se adresa podbarvuje červeně - nevím jestli to něco značí. Každopádně web je stále nedostupný, nevím za jak dlouho se změna záznamů projeví.
Naskoceni webu zalezi na TTL. Me uz to bezi. Kazdopadne spravne by www. belo byt nasmerovano na CNAME cdkey.kvalitne.cz . Jelikoz to nebylo prestalo to po migraci fungovat. Prosim pro eliminaci budoucich problemu to jeste upravte. Dekuji
Děkuji moc za Vaši pomoc. Web již skutečně běží. CNAME záznam jsem již vyplnil, takže věřím, že Vás v budoucnu nebudu muset otravovat s takovou prkotinou. Ještě jednou děkuji a toto vlákno můžete smazat.