potřebuji se zbavit vrchní reklamy

V záhlaví se mi začala zobrazovat reklama a já nevím jak se ji zbavit.
moje stránky najdete na http://hbl.wz.cz/phprs
Děkuji za radu
administrace » nastavení » vkládání reklamy » nastavení vkládání reklamy (dole na všech stránkách či nahoře, zvolit soubor, v němž se reklama bude zobrazovat a tento soubor include do patřičných míst). Změna se projeví jen v nově nahraných souborech.
Je to docela jednoduché. Stačí mít na webu nějakou stránku, kde se reklama bude moci zobrazovat.

Zajděte si do administrace http://www.webzdarma.cz/admin/

A zde do nastavení. - Vkládání reklamy

A zde napište jméno souboru. Např.. "soubor.htm" a uložte.

Za chvíli by se to mělo zobrazovat na správné stránce.
Děkuji,ale tam není problém...tam mám rekalmu uzavřenou
Omlouvám se Vám,ale nechápu to...prosím můžete mi pomoct...jsem i ochoten zavolat..děkuji
pokud provedete zmenu nastaveni reklamy (jako treba vkladani do souboru) tak je zapotrebi stranky nahrat znovu na server, protoze reklama je uz v tech souborech vlozena a sama od sebe se nevymaze
Smazal jsem index.php a nahrál jsem ho nový,který reklamu nemněl a přesto se tam reklama zase ukáže.Takže musí být ještě někde jinde.Nechápu to...předem děkuji za pomoc..
Koukla jsem na tu stránku a reklamu vidím jednou nahoře a dvakrát dole. Imho by mohlo stačit ten index ptevřít, smazat ty dvě nadbytečný reklamy a nechat jen tu mezi značkami <!-- Misto pro banner --> a <!-- Konec Misto pro banner -->. Popř. mezi ty značky vložit značku pro vložení reklamy <!--WZ-REKLAMA-1.0--> a znovu nahrát index.
Jak vkládat reklamu do phprs se tu už určitě řešilo, asi to chce to pořádně projít. Já sama jsem phprs neprovozovala, tak přesně nevím - možná ti postačí tohle http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=2&i=25295&t=25205.
díky už je to dobré