preco to nefunguje

http://jany.wz.cz
nahral som na ftp 1x index.html , 1x flash.swf, 1x obrazok.png a 1 adresar, ktory sa vola index, v nom je index.php a ostatne subory php. + obrazky
1. Ked do browseru napisem adresu http://jany.wz.cz , zobrazi sa len obrazok.png + text s odkazom na http://jany.wz.cz/index/index.php (flash sa samozrejme nezobrazi (ked som to skusal doma, tak vo FF sa zobrazil v IE nie)) ten flash ma asi za 20 sekund presmerovat s http://jany.wz.cz na http://jany.wz.cz/index/index.php (co sa nestane, lebo flash sa vobec nezobrazi a ja neviem preco).
2. Ked mi spravne nefuguje http://jany.wz.cz , tak som skusil do browseru napisat rovno http://jany.wz.cz/index/index.php , no nevidim nic len bielu obrazovku, podotikam, ze doma mi vsetko fungovalo ako ma a na servery to vobec nefunguje.
Preco Preco Preco !
funguje to. jedina vec, co nefachci, je to automaticky presmerovani, ktery je ale proti podminkam
mi to teda v opeře facha zhruba tak, jak by asi podle popisu mělo, včetně přesměrování.... jinde jsem nezkoušel..
preco mne to neide ? skusal som v IE 6 a FF 1.0.1
Teraz som skusal aj v opere 7.54, vysledok je taky isty (biela obrazovka). ked my to nic neukazuje, asi je chyba u mna. Skusim este pozret s kamosovho PC a ked to nepojde, tak to zrusim
2 Džej Ár
doprdele, mne to stale neide. Chcem sa opytat, ci po presmerovani, nabehne ten index.php, alebo len biela obrazovka ako mne
(v opere uz bezi aj ten flash, ale presmeruje ma na spravnu adresu, no obrazovka je biela)
na index.php
Ale , ci zobrazi stranku ?
Mám Operu 8.0, schválně jsem si počkala na to automatický přesměrování (mezitím mi naběhl i ten flash) a byla jsem přesměrována na index/index.php, který jsem normálně viděla.
Ale jak už bylo řečeno - automatické přesměrování = porušování podmínek wz.
No ja som si pozorne precital podmienky a asi som to nejak prehliadol (ale nemalo by byt porusenie podmienok, ked presmerovanie sa uskutocnuje iba v mojom roote. Mozno keby som presmerovaval na iny server, alebo s ineho servera)
http://www.webzdarma.cz/podminky-reklama.html
Uživateli je zakázáno provádět akce zamezující korektnímu zobrazení banneru - to se týká především uživatelů, kteří umístí banner jen na úvodní stránku spolu s přesměrováním atp.
Aha, takze to moze ostat tak, len to presmerovanie musim zrusit ?
Nechci se s nikým hádat, ale pokud dám přesměrování - například po 15 vteřinách - to se jako ten banner nezobrazí korektně? Nebo co se vlastně rozumí "korektním" zobrazením banneru ve smyslu podmínek wz?

Jinak jsem už dlouho v tuto noční hodinu nenačítal tak dlouho jednu stránku, jako ten index/index.php (a to nemám nejpomalejší připojení). V IE se na rozdíl od FF nezobrazuje levé menu, včetně podkladu. Nějaký buttonblank1.png se načítal asi 15 vteřin (512/256), tagy <BODY></BODY> máš na stránce 2x - takže to vypadá, že tam máš nějakou botu v PHP.

Navíc máš špatně napsanou hned úvodní stránku http://jany.wz.cz/index.html - zobrazuje se tam zdroj. Chybí uvozovky v <a href..."cestasouboru">
Tak som tu uvodnu stranku celkom zrusil. Do rootu som teraz umiestnil index.php a ostatne subory. To znamena, ze po zadani mojej adresy by sa mal otvorit index.php , ale ja nevidim nic , len baner.
Ked som index.php premenoval na index.html , tak sa stranka zobrazila, ale nefungovalo php. "preto index musi byt php"
Preco to nefunguje ani teraz

2 Josef -mne to nacitava tak isto dlho a potom to zdochne a nic nezobrazi, ale napr. aj tutu diskusiu mi nacitava dost dlho a cele webzdarma ide tak nejak pomalsie oproti inym serverom (mozno len u mna )
Teď na tokoukám v mozille a stránka mi normálně naběhne a reklama je nahoře. Ale koukala jsem do kódu a je to s prominutím bída. V html dokumentu mají být tagy html a body jen jednou a ne hned několikrát. Pak ta stránka nemá dělat psí kusy...
2 Thalia
ja viem je to bieda ked s html a php a webom len zacinam

fakt bola chyba , ze som mal 2x html head atd... ale nie v indexe, ale v includovanych suboroch ja som to kontroloval v indexe a tam to bolo OK.
Bolo to v tych includovanych suboroch
tie subory som robil len tak narychlo skopirovanim s isteho html a potom som do kazdeho vlozil jednu vetu , ale aj s html head atd.... a uz to tam bolo 2x (validator zatial nepouzivam , ale asi zacnem)

Ale hlavne je, ze to ide "dik vsetkym"
No nevím jak ti to jde, ale ty násobné tagy content-type, html, body a pod. tam máš pořád...
jj. Upravil som to len zatial v includovanych php v indexe zatial nie (stidim se za take chyby....fuj) A idem to opravit
Ked tak na to pozeram, tak, ked si zobrazim zdrojovy kod, priamo z jany.wz.cz , tak su tam fakt 2x body, head atd.....
Ale ked si to zobrazim doma so svojho disku tak v tom dive, je php skript a on vklada do indexu, dalsiu stranku php, ktora ma tiez telo, hlavicku atd.... Preto su tam tieto veci 2x
To znamena ze includovany subor php ,uz nema mat body, head a html ?
len cisto text a obrazky atd.... ? alebo len <?php text a obrazky ?> ?
Přesně tak, v includovaném souboru se už znova tagy html, head a body nepíšou. Tím pádem jsou tam po zobrazení zdrojového kódu indexu tyto tagy jen jednou.
Diky vsetkym. uz som to opravil (aj ked , v kode bude este vela chyb, no pomaly sa budem ucit)