Nelze se přihlásit do mailu přes web.

Nelze se přihlásít. Jméno a heslo zadávám správně ale vždy dostanu hlášku, že přihlášení selhalo. Čím to je? Když se přihládím do účtu a z účtu jdu na mail tak se tam dostanu. Jinak to nefunguje. Rada?
pokud vám přihlášení z webadministrace funguje, zadáváte špatné heslo

Info: sql(info@nvci.xf.cz,88.86.117.145): Password mismatch (given password: *)
Dobrý večer, potřebuji zrušit doménu a když se pokouším přihlásit, dojde k přesměrování na https://old.webzdarma.cz/login.html a po chvíli mi prohlížeč hlásí, že ze stránky není žádná odezva. Prosím o radu, co s tím.
Zkuste vymazat cache prohlížeče, případně použít prohlížeč jiný, k přesměrování na old.webzdarma.cz již nedochází.
Neuvedla jste účet, nemohu pomoci více.
Děkuji za Vaši odpověď, zkusila jsem v jiném prohlížeči, bohužel se stejným výsledkem. Naše doména je: aksukova.czweb.org. Děkuji.
Nelze, heslo zadavam spravne. pro jistotu jsem si zheslo zmenil a nelze se prihlasit ani tak.
vario001: problém je pravděpodobně někde na straně prohlížeče. Prověřte, že máte aktuální verzi a zkuste vymazat cache. Případně zkuste jiný.
Takže nelze. Použité prohlížeče Chrome, Firefox, Opera, Internet Explorer. Nic. U všech vymazaná catche a nic. Vypnul jsem antivir i firewall a nic. Prostě to nejde. Snad nebude chyba, že mám v hesle nestandardní znaky jako třeba *, _, / a podobně. Připojuje mě O2 přes VDSL a můj OS je Win 8.1 64 bit.
vario001:
Omlouvám se za dezinformaci - přihlášení přímo přes webmail není podporované. Nezbývá, než přihlašovat se z adminu na WZ.