aktuální velikost stránek

Jak prosím zjistím kolik zabírám z limitovaných 200MB?
Došel mi mail že mám něco promazat z FTP prostoru, učinil jsem tak, ale nevím kolik aktuálně zabírám, jde to prosím nějak zjistit?
Díky
Měl bys to vidět v ftp klientovi ve výpise spojení po přihlášení (Quotas using...).
Thalia: Když jsem kouknul na ten svůj, tak Quotas se mi tam už nezobrazuje. Nevím, jak je to jinde. Zřejmě nový server tuto vlastnost nemá nastavenou.

Pro admini: Bylo by dobré zauvažovat nad tím někde zobrazovat velikost zabraného místa. V současné době to nikde nemohu najít.
přihlašuji se pomocí total commanderu a nikde to nevidím :/
zkusím teda jiný způsob přihlášení
Presne tak ,jak pise Tomik. ja dostala mail, ze mam prekroceno :překročení diskové kvóty 200MB - aktuálně doména zabírá 388MB, A kdyz jsem na webu, tak tam mam nasteveni 500 MB.. neni to divne ??????????? Kde je chyba????
Dalsi mailik, kde mam prekroceno, na Vaší doméně achjoja7.wz.cz jsme zjistili překročení diskové kvóty 200MB - aktuálně doména zabírá 560MB, coz je blbost, v nastaveni na webu mam 500MB pokud se podivam na soubory v pocitaci a sectu 75+187=262 OPET DIVNE.. ASI NEUMIM POCITAT.. Poradi me nekdo
Opet divne na Vaší doméně achjoja8.wz.cz jsme zjistili překročení diskové kvóty 200MB - aktuálně doména zabírá 649MB. kvóta na webové stránky 500 MB a kdyz spocitam 111+31+74+76=292.. Tak ted opravdu nevim..
Zdravím, taky mě dorazil tento e-mail, že mám překročen limit 200MB (aktuálně mám mít 370MB). Mám přitom nastaven limit 500MB. Mohl by prosím nekdo odpovědný zareagovat?
Všem, kteří dostali chybný email o překročení FTP prostoru se omlouvám. Jednalo se o chybu v systému. Emaily prosím ignorujte.
dekujem za odpoved