překročený limit

dostal jsem od Vás zprávu kde je .... na Vaší doméně yjcfoto.wz.cz,yjcfoto.cz jsme zjistili překročení diskové kvóty 200MB - aktuálně doména zabírá 457MB.
Pokud jsem na vaší stránce: http://www.webzdarma.cz/uzivatel/nastaveni/reklama nastavil : Volitelné zobrazování reklamní lišty na černá ... bude to stačit?
I mě přišlo varování o překročení limitu. Složitou cestou (FTP v TC mi nejde) jsem umazal potřebné množství (snad), ale nikde se mi nezobrazuje aktualní velikost, kterou web zabírá. Tj. jestli jsem už v limitu. Jak to zjistím? Děkuji
Dostal jsem totéž varování, že jsem překročil kvótu 200 MB, přitom jsem na stránkách měl vždy nastaveno zobrazování reklamní lištky a tedy limit 500 MB.
V informacích o nastavení bylo zobrazeno 200 MB, na stránce Reklamy bylo vše nastaveno pro limit 500 MB
Na stránce Reklamy jsem tedy pouze kliknul na Uložit nastavení a při příštím přihlášení se mi už i v informacích o nastavení zobrazilo 500 MB.
Zdá se, že je někde nějaká chybka a systém nastavování limitu si žije svým vlastním životem.
Dostal jsem stejné varování, že jsem překročil kvótu 200 MB, přitom jsem na stránkách měl vždy nastaveno zobrazování reklamní lištky a tedy limit 500 MB.
V informacích o nastavení mám zobrazeno 500 MB, na stránce Reklamy je vše OK, na první stránce nahoře se zobrazuje reklamní baner.
Takže asi problém viz kolegové výše. Díky.
Stejný problém. V nastavení vidím, že má kvota je 500MB, přesto mi píšou. Kam se dovolat či odvolat?
Díky.
Zdravím, hlásím podobný problém. Přišel mi mail ohledně překročení diskové kvóty 200MB, ale já mám banner i lištu, tedy kvóta by měla být 500 MB. Totéž vidím i v nastavení. Zkusil jsem ještě znova nastavit zobrazování banneru, tak snad to zabere a web mi nesmažou.
Take mam stejny problem jako kolegove nad. Soudruzi z NDR asi nekde udelali chybu..:)
vermil.wz.cz, ozdoby.euweb.cz, mismas.kvalitne.cz, alfi.webzdarma.cz, yjcfoto.wz.cz - chyba ve skriptu, který se stará o odesílání e-mailu, e-mail prosím ignorujte

zdenda-foto.wz.cz - web zabírá 513M, takže i když je maximální kvóta v e-mailu špatně, tak konkrétně vy překračujete - zabrané místo se v e-mailu zobrazuje správně...

archiv-zsprakticka.euweb.cz - ano u vás se stala ta chyba, že se při odesílání e-mailu načetla špatná maximální kvóta, e-mail ignorujte

toto se nám stane maximálně jednou za deset let, chyba by měla být opravena, za mystifikace a případné problémy s tímto spojené se omlouváme
Tak to se omlouvám. Jelikož se nikde nezobrazuje zabrané místo (kdysi dávno to ukazoval Total Commander, ale pak to zmizelo), tak se řídím podle toho, co mi ukazuje JALBUM, které mi generuje fotogaleri a jelikož nic jiného na web nenahrávám, myslel jsem že to stačí. Tak zřejmě nějaká chybka a některé soubory se nesmazaly. V každém případě provedu radikální řez a promažu, tak snad už to bude v pořádku.