Aktualizace PHP

Dobrý den,

je možné aktualizovat PHP u mého webu realitniporadce.zaridi.to, ideálně na aktuální verzi (myslím 5.6)? Aktualizace Wordpressu "vyžaduje alespoň PHP 5.2.4 a na vašem serveru je používána starší verze PHP 4.4.8.".

Web používám cca. od roku 2008 a hodlám v tom pokračovat...

V minulosti jsem platil nějaký poplatek za nezobrazování reklam - předpokládám, že nyní mám objednat variantu "Premium". Dá se objednat i na delší období?

Děkuji,

F. Máška
Dobrý den, nejjednodušší možnost jak updatovat verzi PHP je zrušit tuto doménu a založit ji znova pod stejným jménem. Tím se Vaše doména vytvoří na novém serveru kde je nejaktuálnější verze PHP (5.6). Přijdete však samozřejmě o všechna data, takže si vše o co nechcete přijít zálohujte.

Premium lze objednat pouze na rok, automaticky se však obnovuje. To znamená že Vám vždy v předstihu přijde zálohová faktura kterou stačí pro zachování Premium služeb zaplatit.
Díky. Smazání jsem zadal. A časový horizont? Kdy mohu doménu znovu registrovat?
Mělo by stačit počkat 5-10 minut.
Mňo, na webu jsem vypnul PHP, vypnul MYSQL a zadal zrušení (resp. obráceně), když jdu na web, ukazuje se mi "vypnutá podpora PHP", registrovat mi to nejde "doména je obsazená :-(" a v administraci se mi ukazuje "doména je právě mazána". Takže se to mazání myslím zaseklo... Můžete s tím prosím něco udělat? Díky.
Koukám, že už se Vám podařilo vše zprovoznit, dál tedy neřešíme.
Ako zapínať a vypínať globalne premenné?
Dobrý den, o globálních proměnných si můžete přečíst například na https://www.interval.cz/clanky/superglobalni-promenne-v-php/
Dobrý den, potřeboval jsem aktualizovat verzi PHP a podle tady tohoto vlákna jsem dal na radu, zrušil služby (účet) a zaregistroval znovu. Ted se ale nemohu připojit na FTP server. Ani doma, ani v práci. Čím to?
jedná se o stránky www.sekacka.unas.cz
Děkuji.
Ještě doplním že se mi nejde připojit přes Total Com, snad mám vše nastaveno správně, 4x jsem kontroloval. Píše to 530, Login incorrect
Zdá se že se to obnovilo a fakčí to. Kdyby mě to eF-TíPko zlobilo dál, napíšu. Díky.