Adminisrace domény

Znovu jsem založil doménu samosber-zdice.unas.cz, ale nemohu se dostat do administrace. Staré přihlašovací údaje nefungují. Jak si zadám nové?
Děkuji
Dobrý den,

na e-mail který jste při registraci zadal Vám přišel aktivační e-mail kterým si nastavíte heslo. Přihlašovací jméno je samosber-zdice.unas.cz
Dobry den,
ja mam stejny problem - nejde se dostat do administrace. Uzivatel pompon-islands.wz.cz, nechal jsem si poslat zmenu hesla, provedl jsem zmenu, ale nic se nezmenilo, nejde se prihlasit. A neni tam zadna hlaska typu - spatne jmeno nebo heslo, proste se refreshne formular a prihlasovaci udaje zmizi.

Co s tim?
Dobrý den, zkuste prosím jiný prohlížeč. V některých verzích Internet Exploreru jsou z neznámých důvodů problémy s přihlášením.
Dobrý den! Při zakládání domény a všech účtů s tím spojených na doméně www.shakers.wz.cz bylo vytvořeno na email mlejsek@kodemi.cz. Tato společnost již neexistuje a všechny emailové schránky včetně webových stránek byly zrušeny. Tato společnost s tímto webem neměla nic společného. Chtěl bych změnit registrační email a vše související, ale protože potvrzující mejl je odesílán na původní registrační email tak jsem v začarovaném kruhu. Děkuji za radu. Martin Lejsek fisch6361@email.cz
Mail upravený na ten ktorý je uvedený na stránke v časti Kontakt.
Dobrý den, děkuji za podporu. Ještě dotaz - když se přihlásím na svůj účet, nevidím tam nabídku Wordpressu. Tato podpora je placená?
Váš účet je na starom servery. Prihláste sa do administrácie a dajte službu zrušiť a následne založte hosting znovu a bude vytvorený na novom servery. Pred zmazaním si nezabudnite vytvoriť zálohu FTP i databáze ak o obsah nechcete zmazaním prísť.
Dobrý den . Chci zrušit své webové stránky . Nic nefunguje , co mám dělat jdná se o www.aurada.wz.cz
Dobrý den,
prosím vyresetujte si heslo zde: https://www.webzdarma.cz/uvod/zapomenute-heslo/. Vaše uživ. jméno je : aurada.wz.cz. Na email k...y@a...s.cz Vám příjde nové heslo s kterým se přihlašte na webzdarma.cz a v Nastavení dole je možnost "Zrušit služby".