Nefunkční doména

Dobrý den, přestala nám fungovat doména utrati3102.wz.cz Porušili jsme nějak podmínky? Předem děkuji za odpověď
Již vyřešeno, děkuji DK
Dobrý den,
zmizely mi stránky undulatus.wz.cz, měl tam desítky vybraných fotek, dali mi to spoustu práce,když jste před tím psali, že nemusím nic dělat a mé stránky zůstanou... Ptám se, dělal jsem si zálohu dle doporučení, v předchozích odpovědích píšete, že na google se dá něco najít.
Děkuji Blažek
Dobrý den,
přepl jsem Vám DNS na standardní hosting, kde opravdu nějaké stránky uloženy máte. Až se změna DNS projeví, zobrazí se Vám Vaše stránky, které u nás máte nahrané.
Dobrý den,
své stránky jsem si u Vás ukládal, ale to, co jste mi obnovili, jsou staré stránky z roku 2008 s obrázky a texty ze zimní Šumavy. Měl jsem stránky s názvem Michaloviny, kde byly fotky rozhleden, komínů, nádraží, květin...Měl jsem zájem je rozšířit, ale že mne vše zmizí a objeví se něco starého..
Kopii jsem si u Vás udělal, to vím zcela jistě..úplně mne dostalo, když zjistím, že mi vše zmizelo..nejsem žádný expert přes počítače, byl jsem rád aspoň za toto..
Prosím o obnovu mých stránek...děkuji Blažek
Dobrý den,
koukám na stránky google, a tam je pod názvem michaloviny vypsáno, co jsem tam měl a když na to kliknu, zobrazí se mi 404 not found..
Jsem z toho vážně smutný a nevím, kde jsou mé stránky.
http://undulatus.wz.cz/mapa-webu/favicon.ico
http://undulatus.wz.cz/Nase-kvetena.html
http://undulatus.wz.cz/Rozhledna-Hnedy-vrch-93.html?foto=P5041127.jpg
Blažek
Wz-blog bol k 4.11.2016 definitívne ukončený. V prípade že ste si nestihli vytvoriť zálohy v období kde sme oznámovali ukončenie tejto služby (prvé oznámenie 4.8.2016), k obsahu sa už žiaľ nedostanete. Nemá ho už ani Google vo svojom archíve.