odstaveni domeny

Dobrý den,

byla mi odstavena doména vyukaberan.wz.cz, bohužel mi ale nepřišel žádný e-mail s vysvětlením. Bylo by možné doménu obnovit, případně sdělit podmínky, jaké mám nejdříve splnit?

Děkuji

S pozdravem

Pavel Beran
Niektorý z vašich skriptov sa zacyklil čím vygeneroval HTML výstup väčší ako 5MB čo spôsobilo preťaženie servera. Prekontrolujte si vaše skripty, hosting som vám obnovil.
Mockrát děkuji za obnovení. Skript se nezacyklil, html obsahuje obrázky vložené jako data URI a někdy tak mohou generovat HTML větší než 5MB. Je možné tento limit lokálně navýšit? Jednalo by se cca o 15 - 20 MB. Ještě jednou děkuji.

S pozdravem

Pavel
Ľutujem, navýšenie tohoto limitu nieje možné. Odporúčam obrázky umiestniť zvlášť, nikoliv do textu html kódu.
Tiež vám môžem odporučiť hosting www.stable.cz kde takéto obmedzenie nieje.
Mno, podle mě vyjde levněji forpsi.com, kde je již od 40Kč/měs. (20Kč/měs pro první platbu), platí se ale na rok a máš neomezený prostor pro web, neomezený prostor pro MySQL, neomezeně mail schránek po 1GB + 5 mailových stránek po 5 GB, a 5X alias a 5X subdoména + neomezeně tzv. virtuálních subdomén přes .htaccess a přes user.ini si poupravuješ data hostingu (max update file size, atd.) (musíš si taktéž platit doménu, ale to i na tom stable.cz)
Dobrý den,

dnes mi byl opět odstaven web vyukaberan.wz.cz. Problém s generováním moc velkých HTML jsem (myslím si) již vyřešil. Žádný e-mail s důvodem odstavení mi nepřišel. Mohl bych poprosit o sdělení problému?

Děkuji

S pozdravem

Pavel
Presne tak, hosting bol odstavený z dôvodu preťaženia servera generovaním HTML výstupu väčšieho ako 5MB. Hosting som vám obnovil.
Dobry den,

Web opetnakozla.wz.cz mi byl odstaven nejspis ze stejneho duvodu (velky html soubor). Soubor jsem nyni smazal. Mohl bych poprosit o obnoveni hostingu?

Diky
Hosting obnovený.