Nastavení reklamy a lišty

A mohla bych teda požádat o nastavení lišty bez banneru? Děkuji
<HTML>staj-wild.xf.cz
wbdesign.wz.cz
601.xf.cz

... nastaveno</HTML>
Děkuji moc...
Prosím moderátora, aby mi nastavil jen proužek v černé barvě, jde o web boj.xf.cz.
Děkuji
Tak jsem upravil svoji úvodní stránku v souladu s novými pravidly (aspoň doufám) http://pevara.borec.cz pokud je to OK tak mi baner nevadí. Ovšem proužek na podstránce http://pevara.borec.cz/ja/ome.htm je nějaký rozjetý - co s tím ?
<HTML>Tunac (boj.xf.cz): nastaveno

pevara (pevara.borec.cz): předal jsem to k řešení</HTML>
Chtěl bych poprosit MODERATORA, aby mě vyřešil následující problém, Na hlavní stránce webu se mi zobrazují 2 reklamní lišty nad sebou, Chtěl bych tam prosím jen jednu, V černé barvě.

Díky moc


jj.euweb.cz
<HTML>Jarin (jj.euweb.cz): vidím tam jen jednu, Mira to zřejmě už opravil ... barva se nastavuje v administraci</HTML>
Prosím o nastavení lišty bez banneru pro: http://ramones.wz.cz
Děkuji
Zdravím, moje stránky jsou www.czmax.wz.cz, pohrál jsem si s nastavením reklamy, používám rámy (nebo jak se to jmenuje) a kdyby se zobrazovala reklama na všech stránkách v rámech, tak bych to tam měl několikrát, tak jsem vyčlenil jeden rám na reklamu a při kliknutí na kterýkoliv odkaz se nahoře zobrazuje reklamní banner i lišta, tak bych se chtěl zeptat jestli se to taky počítá pro navýšení místa.
Děkuji za odpověď
Max
Prosím o nastavení reklamní lišty bez reklamního baneru na stránkách http://praetorians.webz.cz.
Děkuji
<HTML>ramones.wz.cz nastaveno

czmax.wz.cz ano

praetorians.webz.cz nastaveno</HTML>
Děkuji
PRO MODERÁTORA
Tak ještě znova k té liště,, včera jsem tam měl už jen jednu ale dnes zase 2 . čím to? chci tam jen 1 nebo víc mega prostoru :-)

jj.euweb.cz
Muzu potvrdit, na jj.euweb.cz dnes opet vidim dve listy, spodni je zelena a horni dokonce oranzovozelena (oranzova lista, zelene pozadi linku).
Děkuji
> jj.euweb.cz
Tak to je hustá lišta :D:D:D:D:D

taky potvrzuju (souhlasím s wegguy)
<HTML>Jarin (jj.euweb.cz): zkus tam nahrát tu stránku bez lišty - tohle je pravděpodobně způsobeno tím, že sis uložil stranku s lištou a pak ji tam nahrál</HTML>
PRE MODERATORA
Ak som to pochopila spravne, mozem si nastavit len listu, bez reklamy? Ta bude na kazdyj stranke a teda si mozem svoju vstupnu stranku nechat?
Este raz, reklama nebude ani na vstupnej(index) stranke, ani inde, ale vsade bude lista.

Ak ano, tiez si prosim na www.nebeskyjednorozec.mysteria.cz a tiez na www.galeria.mysteria.cz. Ak si to nemozem nastavit samam, tak si prosim modru. Velmi pekne dakujem!
Mne ide hlavne o to, aby som so vstupnou neporusovala pravidla a mohla si ju nechat.

Reklama totiz vzdy ide na index,a le vstupna musi byt index, aby ked si ludkovia vytukaju www.....mysteria.cz prisli na ten uvod. A na ten uvod musia prist, aby mi ich zaratalo pocitadlo.

A potom sa zlostia, ze to mam zle, no tak...

Ak by sa dalo, ze VSADE bude LEN ta tenka LISTICKA, tak si ju velmi pekne prosim!
<HTML>nebeskyjednorozec.mysteria.cz a galeria.mysteria.cz - nastavena pouze lišta, barvu si můžeš měnit v administraci, banner smázni a úvodní stránku si nechej :)</HTML>
DAKUJEM!
Prosím moderátora aby mně upravil na webu:senomaty.unas.cz, na třetí stránce,odkaz - (počasí tabulky),kde do rámečku v kterém běží pohyblivý text s aktuálními daty,tak po instalaci reklamy WZ se nastěhoval reklamní text,včetně zdroj.kódů.Obdobný problém mám na stránce pět dole odkaz (tabulky počasí......roční období).Za provedenou opravu díky.
Dobrý den,
před pár dny jsem Vás požádal, jestli byste mi nedali pryč banner a nechaly pouze lištu. To jste provedli, ale banner, tam stále je a lišta, i když je nastavena na černou, je bílá. Jedná se o stránky: ramones.wz.cz
Předem děkuji za reakci!
Jirka Folkman: jednou to snad stacilo, ne?

ramones: zkuste nahrat tu stranu, kde je stale reklama, znovu. Pokud jde o barvu listy, nemam poneti, ale nejste sam, myslim.