Takový účet neexistuje! - co s tím?

Prosím o radu /pomoc/, potřebuji NUTNĚ aktualizovat stránku nasebyty.wz.cz, ale pří pokusu o přihlášení mi to vyhodí hlášku "Takový účet neexistuje", přitom stránka v prohlížeči se zobrazí. Zřejmě je přístup zablokovaný. Nejsem si vědom porušení podmínek, prosím tedy alespoň o odblokování účtu, abych mohl nahradit index.html novým souborem s aktuálními informacemi. Děkuji.
Přidávám se s žádostí o pomoc s účtem: hejsci.kvalitne.cz
Problém a příznaky jsou totožné jako předešlý případ. Předem děkuji.
Dobrý den,
máme stejný problém. U uživatele: psi-mokropsi.unas.cz taktéž jsou WWW stránky v provozu, ale uživatel neexistuje a my bychom potřebovali aktualizovat náše WWW stránky. Bohužel nefunguje ani FTP přístup pro upload WWW stránek. Nejsme si taktéž vědomi jakéhokoliv porušení pravidel, popřípadě zákonů ČR.

Za pí. Gábinu Vaníčkovou Jan Čermák - Webmaster

Za kladné a rychlé vyřízení naší žádosti předem děkujeme
Mám stejný problém a nevím co s tím:(( Nemohl by někdo z Webzdarma zareagovat a říct co se stalo?
http://jorksir-alficek.wz.cz
Dneska to postihlo i mě. Ten systém se chová opravdu DIVNĚ - stránky existují, ale při přihlášení účet neexistuje.....
No bylo mi řečeno, že se máme obrátit na podpora@webzdarma.cz
A už vám někomu něco odpověděli? Vím, že to nějakou dobu trvá, ale mně se zatím nikdo neozval...
Jo mě jo a trvalo to cca hodinu a vše zas OK
dobrý den prosím o radu neexistuje mě ucet nemohu se prihlasit,nechapu a fotky ktere nahravam na jiny server zmizly,mam tam krizky.poradite?děkuji-muj ucet je -bambuska.web2001.cz
Mě se ozvali jen jednou s tím, o jaký účet se jedná.A pak už nic...
No mě se od 25.9. nikdo neozval a na účet se stále nedostanu (prý neexistuje!), maily na podpora@webzdarma.cz jsem posílal dva a nereaguje nikdo. Myslím si, že tuhle adresu ani nikdo nečte a poštu rovnou mažou. Nebo se mýlím a někdo se uráčí odpovědět nebo účet odblokovat?
Můj sice existuje, ale změny přes webové rozhraní nelze uložit:

Warning: fopen(/3w/czweb.org/d/darminulosti/index.html): failed to open stream: Permission denied in /home/web/admin.wz.cz/edit.php on line 35

Stává se to poslední dobou častěji...
JŠ, mě se stalo to samé...už mi nikdo neodpověděl a na účet se stále nedostanu....:(((
Me se to stalo taky s tim rozdilem, ze stranky se ani nezobrazujou. Zalozila jsem si ucet, kam ukladam jen fotky kvuli prezentaci na internetu a behem 17-ti dni mi ho zrusili, nechapu proc, neposlali mi zadny e-mail, ze bych snad porusila nejake podminky ci ucet neaktualizovala.
>> Zalozila jsem si ucet, kam ukladam jen fotky
ze by skladiste souboru -> poruseni podminek?
Mám bohužel stejnou zkušenost.
Na WZ mám dva weby: ddarka.unas.cz a arena.mysteria.cz. První nefunguje, druhý ano. Tedy ne že by web neběžel, ale účet prý neexistuje, a přes FTP není také přístup povolen. Tak teď mi řekněte co s tím. Pokud jsem porušil nějaké podmínky provozu, nejsem si toho vědom a nebyl jsem na žádnou takovou skutečnost upozorněn.
Docela by mě zajímalo, co to je. Moje dva weby (ivtthemovie.wz.cz a cojetovektor.wz.cz) zmizely beze stopy. Pokud bych nějak porušil pravidla, má mi přece přijít důvod na mail. Nikde nic.
Zvláštní je, že moje starší stránky na webzdarma stále jedou.
wtf
To se nemůže nikdo z WZ milostivě ozvat?Psala jsem jim už asi 3x a stále mi nikdo neodpověděl.Potřebovala bych se už konečně dostat na své stránky.Je to přes měsíc a s problémem se nehnulo.