Baner uprostred

Dobry den,
zmenil jsem si vkladani reklamy na vsechny strany dolu.Koukam ale,ze robot vlozil baner doprostred,vite nekdo co s tim?
http://www.tabakplavecka.wz.cz/images/Tabak/tabak%20stranky/tabak.htm
Diky,Havranek
Jestli to nebude tim, ze na te strance je taky tag </body> uprostred :/
HM,mas pravdu,dik!
Jeste by me zajimalo,
kdyz mam hlavni stranu ze tri ramcu,jak udelat,aby se baner vlozil do toho posledniho dole.Zatim se mi vklada do vsech tri.
Je to vubec resitelne?
Baner nahore se mi moc nezamlouva.
je to popsané na:
http://www.webzdarma.cz/podminky-reklama.html
Dobry,uz jsem to cetl.
To je ale popis pri zobrazeni baneru nahore,ja potrebuju,aby byl na vsech strankach dole,ale jen v jednom ramci,ne ve vsech trech.
jediná možnost, bez použití PHP nebo přímého vložení kódu, jak dostat banner jen do jednoho rámu je ta, která je tam popsaná, umožní to vkládat reklamu jen do jednoho souboru, ten se pak načte do rámu a pokud má být reklama dole tak musí být rám do kterého se načítá také dole. Řešením je nastavit vkládání do nějakého souboru a ten vkládat pomocí include na to místo stránky, kde ho chceme mít, nebo zdrojový kód reklamy vložit přímo do kódu souboru, který se bude načítat do rámů
To jde,ale je to asi proti pravidlum mit baner jen na hlavni strane dole...
Zase se nechci tetelit,ze me nekdo smazne...
Jinak diky!
Když bude dole tak musí být na všech stránkách, to jsem myslel, že je jasné
Jinyi slovy, lze v administraci zapnout zobrazovani na uvodni nahore, a pak ten kod vzit a dat ho vsude dolu. Vysledek neodpovida nastaveni v administraci, ale odpovida podminkam (banner vsude dole), takze s tim wz problem nema.
tak nějak a dokonce,co je tu mks tak tvrdí, že stránky neposuzuje robot, ale člověk. Jen pokud se kód vloží ručně tak je potřeba aby soubor do kterého ho vloží byl nějaký, který nepatří do stránek, např. reklama.html viz:
http://ds.mysteria.cz/fwz/wz-jak-ziskat-kod-reklamy.html