Úvodní strana

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat hlavně moderátora, jak je to s hlavní stranou u mého webu www.aves.euweb.cz . V podmínkách píšete, že je zakázáno používat úvodní stranu typu Vstupte, to chápu, také nemám takové stránky rád, protože každý si tam naháže moře reklam a nejde se vyznat, kam vlastně kliknout. Ale v mém případě nejde o vstupní stranu, jde o hlavní stránku, kde si musíte vybrat, jestli vás zajímají informace o první nebo o druhé položce a dále se celý web dělí a tyto dvě stránky na sobě nejsou obsahem závislé. Musel jsem to takto vytvořit, protože v budoucnu bude na stránkách hodně materiálu a kdyby to bylo spojené, tak by to komplikovalo design.
Na tomto nevidím nic, co by porušovalo pravidla, vy ano? Děkuji za odpověď a váš názor.
Jen hloupá poznámka člověka prohlížejícího si tvojí stránku s "parního" PC ve škole - tobě je možná jasné, co který obrázek znamená, ale nezasvěcený uživatel nepochopí ;)
<HTML>Kyberman (aves.euweb.cz): dejte banner na obě hlavní stránky (http://aves.euweb.cz/ptaci/main.html a http://aves.euweb.cz/ostatni/main.html) a bude to úplně perfektní ... nebo Vám můžu zapnout pouze lištu bez banneru (a 50MB navíc)</HTML>