Reklamní lišta a phprs

Prosím o vypnutí reklamní lišty (pokud to jde). Reklamní lišta je nejspíše nevalidní a v phprs mi celou stránku změní v nečitelnou skupinu znaků. viz www.gigabit.wz.cz/phprs
<HTML>gigabit.wz.cz vypnuto</HTML>
Díkes moc
Prosím o vypnutí reklamní lišty v PhpRs. Děkuji.
Děkuji, vypnout reklamní lištu již nepotřebuji, web již funguje.
Měl bych ještě jeden dotaz. Nedala by se prosím nad tou lištou odstranit ten reklamní baner? Mám na webu už jeden umístěn dole a vypadalo by to lépe. Děkuji.
Frodo:
Máš nastaveno vkládání na všechny stránky dolu? Pokud ano tak se vkládá do všech souborů, které PHP parsuje. Nevkládáš tam nahoře něco pomocí include?
Pokud je to pozůstatek nějakých dřívějších nastavení tak by mělo stačit ji z index.php vymazat
Je vhodné vkládat i reklamu pomocí include, je ovšem potřeba nastavit si, že má být na titulní stránce nahoře a jako soubor, do kterého se má vkládat zadat třeba reklama.html a ten pak includovat na požadované místo dole.
Viz:http://ds.mysteria.cz/fwz/wz-jak-ziskat-kod-reklamy.html
Díky za radu, už mi to jede tak jak jsem chtěl.
Prosím přepněte mi reklamní baner na titulní straně www.zdravavyzivahronov.wz.cz dolů, tak jak to je na ostatních stránkách dle mé volby. Dík.
Pokud ji nechceš mít nahoře, tak proč tam máš hned za body značku pro vložení reklamy? Prostě si tu reklamu přesuň sám i s tou značkou.
Mam stejny problem! Omylem jsem si zapnul listu nahore a tade se memuzu dostat ne svuje web jsou tam jen secitelne znaky a ta lista nic vit! Noc prosim a urychlene vypnuti listy prichazim tak o navštevniky a nemuzu spravovat portal! Predem moc diky! WEB: www.drtinova-forum.wz.cz