Katalog

Již asi 3 roky mám webové stránky 1fcbojanov.wz.cz, byl jsem i v katalogu na Vašich stránkách, ale najednou tyto stránky z katalogu zmizeli, i když existují. Snažil jsem se udělat byť malou změnu před zavedením do katalogu a opětovně provést uložení, ale nic se neděje, v katalogu stále tyto stránky uvedeny nejsou. Sdělte mi prosím, co s tím, jak tyto stránky do katalogu dostat.
Ahoj, ja mam uplne stejny problem, ale jeho reseni jsem nikde nenasel ani se mymi dotazy nikdo nezaobiral. Pokud jsi tedy tento problem vyresil, napis mi prosim e-mail jak si to dokazal, diky
Vůbec nic jsem nevyřešil a stále v katalogu ty stránky nejsou. Když udělám při vkládání do katalogu drobnou změnu, aby bylo jako co ukládat, napíše mi to, že stránky byly přidány do katalogu, ale vůbec je tam nenajdeš. Nevím, co s tím je.
Mám stejný problém na 2 webech na WZ ... ale evidentně to nikoho nezajímá - naštěstí jsou i jiné a hlavně lepší katalogy, takže mě to ani moc nevadí ;)
Mam tavy pocit, ze katalog na wz slouzi hlavne k urceni druhu webu pro vkladani reklamy. Nebo se pletu?
Myslím, že pro reklamu slouží položka Kategorie a Podkategorie, která se vyplňuje při registraci, katalog je myslím něco jako přidaná hodnota nad těmito dvěma údaji