Reklama

Docela me stve, kdyz vidim stranky, na kterych se zadna reklama nezobrazuje (zcela zamerne) a stranky vesele jedou nekolik mesicu a nic se nedeje. na jedne z mejch starsich stranek jsem to kdysi nedopatrenim smazal a nevsiml si toho a druhej den uz stranky nejely, v mailu vyhruzka, ze mi bude smazan cely web.. dnes je to vsem asi jedno. sem ted byl na strankach aquapol.wz.cz - pokud si pamatuju, tak jednou uz byly pozastaveny kvuli porusovani, ale ted zas jedou nekolik mesicu bez reklamy. Mi tak pripada, ze jsem si vsichni rvni, akorat nekdo si je rovnejsi.
Myslím, že je to objektivní realita a kazit si tím náladu je zbytečné. Kdysi dávno se psalo, že WZ má 100000 uživatelů, kdoví kolik jich je teď. Možná je to z hlediska správce okrajový problém, zisk z reklam je asi dostatečně vysoký na to aby se investovalo do skutečně důsledného prosazování pravidel. A jestli někdo skutečně prochází stránky a "ručně" to kontroluje? Asi ano, když občas někoho smáznou. Vedle toho existují i domény, které jaksi s reklamním bannerem nechtějí nic mít. Registroval jsem jednu v dubnu, párkrát jsem zkoušel banner vložit, vždycky když někdo psal, že tam tu reklamu nemůže vložit tak jsem to taky zkusil, ovšem pořád nic. I to potvrzuje domněnku, že zobrazování reklam příliš správce netrápí. Aquapol.wz.cz reklamu na indexu má, má nastaveno "display: none;", i reklama s takto nastaveným stylem způsobuje, že počítadlo zobrazovaných bannerů roste a tak pokud si někdo jednou za čas vypíše seznam webu a jde po těch, které mají na kontě nulu tak se aquapolu vyhne.
Mě k tomuto tématu napadá jedno přísloví "Čím hloupější sedlák, tím větší brambory " . První stránky vytvořené mou obludností, jsem dal na WZ. Reklama se nezobrazovala, vlastně zobrazovala, ale pár lidí si asi na otazníky vzpomene ;o) . Chyba byla v prvním řádku XHTML, který sice byl dle pravidel, ale robot ho bral jako začátek PHP. Myslíš, že se z podpory někdo ozval a poradil, i když zobrazení baneru je jejich "prioritou" ?