<!--WZ-REKLAMA-1.0-STRICT-->

proc kdyz dam do zdrojoveho kodu <!--WZ-REKLAMA-1.0-STRICT--> tak se mi nevlozi "validni" reklama, ale obsahuje chyby? (ted nemluvim o google ale o ad.wz.cz/....)
zkousel jsem si to opravit, ale robot to vzdycky zase pokazil
<HTML>Na http://sixtha.wz.cz/ vidím vloženou validní reklamu (projde to i validátorem).</HTML>
stranka validni je, ale ten vlozeny iframe ne
http://sixtha.wz.cz/style/validator.jpg
pouzivam validator http://users.skynet.be/mgueury/mozilla/
Používám Html Validátor, který se odkazuje taky na:
http://users.skynet.be/mgueury/mozilla/
jako rozšířeni do FF a ten hlásí: 0 errors, 0 warnings (HTML Tidy)
Petr Braha: Neumíš používat validátor, takže tu validitu radši moc neřeš (stejně je to jenom moderní trend k ničemu)
Validují se POUZE CELÉ stránky, tedy ne jenom vložený kus kódu. No a když už tedy proháníš validátorem jenom kousky kódu, tak aspoň čti hlášky, které ti tam naskakují:
Lajna1: chybí deklarace typu dokumentu
Lajna12: typ dokumentu (který se nepodařilo zjistit v první chybě) nepovoluje tag SCRIPT. Tudíž protáhni validátorem celý web a uvidíš.

Btw, posíláš neplatnou kombinaci deklarace dokumentu (XHTML 1.0 Strict) a typu dokumentu (text/html), takže nevím, jak to někomu mohlo projít validací...
"posíláš neplatnou kombinaci deklarace dokumentu (XHTML 1.0 Strict) a typu dokumentu (text/html)"

ještě ty s tím začínej... :) IMHO není vhodné zasílat application/xhtml+xml, ale to se stejně dostanem časem k tomu, že html 4.01 je jediné řešení, takže bych tuto debatu ani nezačínal. (už jsem si tím jednou prošel, a k řešení sme nedospěli)

validator.w3.org mi hlásí jednu chybu - ano, právě banner. nech tam tudíž jenom reklamní kód, a stránku nahrej znovu. pokud tam nahraješ soubor s celým reklamním kódem, tak se může stát, že se ti tam připíše i ten align. (mě to také dělalo)

navíc i v kódu je důkaz: <!--WZ-REKLAMA-1.0-STRICT--><!--WZ-REKLAMA-1.0-STRICT--><!--WZ-REKLAMA-1.0IZ--> robot tam 3x vložil reklamu, a naposled pouze transitional verzi kódu. zkus tedy soubor uploadnout znovu, a to pouze s komentářem... no nebo můžeš přepsat 2 slova v dtd ze strict na transitional, a bude to validní :)