Mazání nepoužívaných domén

Měl bych otázku: NA webuzdarma je nyní registrováno mnoho (troufnu si říci opravdu mnoho) zrušených, neaktualizovaných, nebo jinak nevyužitých stránek.. viz. třeba www.underground.wz.cz o který jsem v minulosti usiloval, nebo pocitadla.wz.cz o kterou bych měl zájem nyní. bohužel stávající vlastník neuvádí na stránkách kontakt, pouze nápis ZRUŠENO.

A moje otázka zní: Nebylo by možné nějakým způsobem upravit robota pro kontrolování aktivit kont, aby třeba adresu na kterou autor dejme tomu 2 měsíce neuploadoval, případně neuskutečnil jinou aktivitu automaticky po upozornění smazal, stejně jako v případě, že se autor například 2 měsíce nepřihlásí ke kontu? NEBO umístit přímo do správy konta položku "zrušit účet" a zbytečně by se pak neblokovali adresy.

Jinak v případě adminů- Pokud by bylo možné, můžete poskytnout kontakt na stávajícího autora www.pocitadla.wz.cz, měl bych o tyto prostory zájem..
teda nevím, ale ta počítadla by měla být brzo smazána, protože nezobrazují reklamu...ne?
a jinak položku "zrušit účet" bych také uvítal

případně také možnost "web přesunut", kdy by člověk vyplnil adresu, na které je nový web, z jeho prostoru by se stalo jenom přesměrování na nové stránky, a třeba po dvou měsících by se web automaticky smazal... (vím, že tohle se prakticky dá také udělat ručně, ale myslím, že by to hodně lidí využilo a navíc by to bylo jaksi legálně, nebylo by potřeba, aby někdo z adminů kontroloval ten web, prostě by se to automaticky přesměrovalo, pak automaticjky zrušilo a bylo by to)
No jo no. Takovy uz je zivot.
Varianta o svevolnem zruseni uctu se mi zamlouva. Je tu tolik dotazu, jak zrusit ucet.
Ale napad s upravou robota, je neprijatelna. Ne vsichni aktualizuji web kazde dva mesice. Jenze to neznamena, ze na web sere. Proste obsah neni potreba tak casto menit a pritom muze byt porad aktualni. Priklad firemni prezentace. Staci uvest pouze adresu a nejaky popis a to je vsechno. Neni potreba tam neco menit a pritom firma muze existovat i nekolik let se stejnou cinnosti.
Ano. To je pravda.. Toho jsem si ani nevšiml. PROSÍM O SMAZÁNÍ :-) Ať si jí pak můžu zaregistrovat..
Také mi nepřijde jako vhodné, realizovat automatické mazání na základě přístupů webmastera. Sám osobně spravuji web vždy půl roku a pak nemám po zbytek roku (min. 5 měsíců) vůbec přístup k internetu.
nene, to by nešlo. vždyt když člověk udělá web opravdu profesionálně, tak pak nemusí přistupovat do administrace vůbec, může si udělat vlastní administraci a všechno...
ta varianta s volbou 'Zrušit účet' v administraci by myslím byla přínosná a pravděpodobně by nebyla nijak zvlášť náročná na zavedení. (pokud může web zrušit robot, může se dát z administrace robotovi příkaz ke zrušení webu)
Existuje uz ta volba "Zrusit ucet" ? Mam zopar stranok, ktore kedze nepouzivam a som seriozny uzivatel, tak by som ich chcel zmazat a umoznit inym aby si ich regli
Tato volba by tu naozaj mala byt.
<HTML>Smažte všechny soubory, po nějaké době dojde k jeho zrušení.</HTML>
Nípal: "Smažte všechny soubory, po nějaké době dojde k jeho zrušení."

Téměř před dvěma lety jsem přebíral správu jednoho webu a u té příležitosti jsem ho přesouval na vlastní doménu. Na účtu na WZ zůstal pouze index, který přesměrovává na novou adresu. Takže 2 roky porušuju snad všechny podmínky používání WZ (snad kromě zátěžování serverů a porna na webu ;) a pořád funguje?!
<HTML>Tom: a zřejmě o něj nechceš přijít, když jsi ani neprozradil adresu ;-) Jinak pokuds tam nechal index s bannerem, tak to je jiná situace, než když se všechno vymaže. Může to dlouho unikat pozornosti, pokud se zobrazují bannery a nikdo to nenahlásí.</HTML>
Thalia: adresu nedám, nebudu dělat reklamu ;)
A index tam sice je, ale bez reklamy:

<?php
Header('Location: *', true, 301);
?>

Ještě jsem se chtěl mrknou na zobrazování banneru, jestli se náhodou odněkud nepřipočítává, ale už se nepamatuju přihlašovací údaje :)

PS: to, že "web" běží skoro dva roky bez reklamy mi ani trochu nevadí. Mě spíš zaráží to, že se tady pořád píše "vymaž soubory, web po čase zmizí" a přitom to není pravda (aspoň v mém případě)...
<HTML>Jenže tys tam nějaké nechal ;)</HTML>
Dobrý den, již dlouho mám nefunkční (smazanou doménu), která stále existuje. Mám již delší dobu stránky nové a proto bych chtěla poprosit, zda byste mohli nějak uspíšit smazání té původní. Děkuji
Je to http://www.masaze-slechta.wz.cz
Díky moc
hm, asi na některé ze svých nepoužívaných domén udělám test - dám tam auto refresh a porno a warez a nelegální mp3 a uvidíme :-))