uvodna strana ...

dneska som sa zaregistrovala na tuto stranku ale neviem ako si mam urobit uvodnu stranu .... neviem to tu s tim proste narabat a ked som si citala aj pravidla ... nechapem nicomu prosim poradtemi.
Přečti si i jiná témata v tomto fóru a pak jdi na http://jakpsatweb.cz
Hodně odpovědí najdeš i na http://faq.webzdarma.cz
A hlavně tady nehledej něco jako je generátor stránek - sem se stránky musí nahrát už hotové - s WZ se narábá tak, že se na něj stránky nahrávají, eventuálně je tu někteří masochisté vytvářejí pomocí editoru ve správci souborů...
a ako si mam vkaldat tie stranky ?
http://www.webzdarma.cz/pp.html?1#3
aj tak tomu moc nechapem :(
Takže asi budeš muset počkat, až si na tebe udělám čas, něco nastuduji o html, total commanderu, pak si za tebe přečtu spoustu článků na http://jakpsatweb.cz - potom ti přijdu domů udělat stránku index.html - společnými silami to protlačíme na server webzdarma :-)
Nezavěšuj - jsi v pořadí... (cca 1289 místo).
ale ja vem co to je total comander . no super tak to bude doba
Aby ses mezitím moc nenudila, zkus projít tohle: http://www.jakpsatweb.cz/jak-udelat.html
Potom si přečti to, co psal už výše ds: http://www.webzdarma.cz/pp.html?1#3
A nakonec zajdi na: http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?34

To jsou zhruba všechny věci, které potřebuješ znát. Pokud ti tohle nebude stačit (anebo na to nebudeš stačit ty), požádej někoho, kdo tomu rozumí, aby ti pomohl - jak s webem, tak s přenosem na server.
nika: pokud znáš TotalCommander tak ten má v sobě integrovaného FTP klienta, tzn. že se může připojit k FTP serveru a přenášet tam a z něj soubory.
V tom odkazu, který jsem uvedl (http://www.webzdarma.cz/pp.html?1#3) jsou parametry nastavení - to je odpověď na otázku:
"a ako si mam vkaldat tie stranky ?"
Niko,

jestli s webem začínáte, bude rozumné si napřed o webových stránkách něco přečíst.

Jestli ale spěcháte, mohla byste se zkusit zaregistrovat u některého blogovacího systému, kde si můžete vybrat hotovou šablonu a do té potom psát prostřednictvím editoru podobnému Wordu.

Odkazy na blogovací služby sem neuvedu (přece jenom je to konkurence), ale zkuste vyhledávač ...