Reklama

<HTML>Kód banneru si musíš odmazat sám. Je pravděpodobné, že je vložen v indexu.</HTML>
Ano našel jsem to moc děkuji a ještě jsem se chtěl zeptat jestli nevíte proč mam tak velký text. Někde jsem četl, že to způsobuje ta reklama. Nevite jak by se to dalo zmenšit.
Těm mrňavým písmenkům říkáš velký text a ještě je chceš zmenšit, aby to nikdo nepřečetl?
Tím velkým textem jsem myslel uvodní stránku jako třeba Public,Informace,Pravidla ... (vyskytuje se to jen na úvodní stránce, poté je to v pořádku)
Tak tohle je zrovna v pořádku, ostatní písmo je mrňavé. Máš to v tagu <h4>, i když by to správně mělo být v <h2>.
Aha a prosimtě nevíš v jakým souboru to můzu přepsat ,tedy zmenšit?
V souboru index.php můžeš změnit <h4> za <h2> a v souboru /styles/blackbox/theme/stylesheet.css můžeš zase změnit způsob zobrazení.

Ale to bys měl vědět lépe než já, pokud je to tvá stránka.
jo, je to tam (h4), kde byl ten reklamní banner - mimochodem, pokud jsi tam matal reklamu, tak ta reklama končí tímto: <!--WZ-REKLAMA-1.0IK--> včetně, vlastní zdrojový kód začíná tím: <!DOCTYPE html PUBLIC
Reklama má začínat až za tagem <body> - před <!DOCTYPE... smí být pouze deklarace XML.
Kit: říkej to ale robotovi od WZ...
ds: Když to manuálně přehodíš, tak už by na to neměl hrabat. Zatím jsem vždycky řešil pouze problém, aby mi tam tu reklamu vygeneroval. S umístěním potíže nemívám.
Děkuju za rady už mam vše co jsem potřeboval
Tak teď už by to mělo být OK. Pokud nevadí, že je reklama na všech stránkách vespod, taky jsem si nějakou dobu hrál s validitou a to byl asi problém, že se mohly stránky zobrazit pokaždé jinak a taky v závislosti na typu prohlížeče. A zdá se mi, že s reklamou umístěnou dole se stránky načítají rychleji, ale to může být čistě subjektivní dojem.
Zobrazí se nejprve stránka a pak teprve reklama. Může to být rychlejší.