Reklama

Zdravím,je možné změnit reklamu na stránkách vyrobazplastu.unas.cz je to konkurenční reklama.Děkuji.
<HTML>Ne, u služby zdarma neni wz schopno něco takového nabídnout.</HTML>
Konkrétně: http://www.opravyhodin.kvalitne.cz/ běží jiná reklama?
<HTML>Na webu se zobrazují reklamy podle kategorie, ve které je web zařazen.

Pokud nechcete banner, je možné mít variantu "pouze lišta" s prostorem 300MB (lišta viz mks.xf.cz, barva je volitelná).</HTML>
Prosil bych o malé strpení s mími stránkami (odstranil jsem reklamu s úmyslem zjistit jestli mi ve skutečnosti vůbec funguje rss kanál), takže jsem reklamu přesměroval a otestoval zda všechno funguje a jestli to není třeba chybou kódu, který by mohl být špatně napsán, že mi doteď nefungoval ten kanál, ale bohužel to tak není a tyto problémy mi dělala vkládaná reklama.Z tohoto ddůvodu bych poprosil webzdarma abi mi případně nemazal stránky.Dnes(19.11.2008) vše napravím a reklamu budu vkládat i do rss kanálů.Děkuji za pochopení.
P.S.
omlouvám se za překlep ve slově aby :)
<HTML><span style="font-variant: small-caps;">Do RSS kanálů ji vkládat nemusíte.</span></HTML>
JJ dík za radu už jsem taky na to přišel protože mi ruší kód ale stejně se o to pokusim :)
děkuji za strpení už je vše v pořádku :)
Zdravím! Pokouším se delší dobu rozchodit rss ve wp 2.6 a hází mi to chybu:

The XML page cannot be displayed
Cannot view XML input using XSL style sheet. Please correct the error and then click the Refresh button, or try again later.
--------------------------------------------------------------------------------
Only one top level element is allowed in an XML document. Error processing resource 'http://www.klineckenoviny.xf.cz/feed/'...
<rss version="2.0"

Jak se vám podařilo rozchodit RSS? Zkoušel jsem dočasně přesměrovat tu reklamu, ale ani to nepomohlo - jsem naprostý laik a tak nevím co je kde třeba ve WP změnit/nastavit? Ve feed validátoru to hlásí chyby právě v reklamě automaticky vložené do index.php. Jednou se rss kanál zobrazil, ale to byl zřejmě nějaký "omyl", protože jinak je chybová hláška. Budu vděčný za jakoukoliv pomoc/radu... (ale nerad bych přeinstalovával celý wp :o) jak se dost často radí. Navíc se obávám, že chyba je někde jinde...)

Díky za pomoc!
Je potřeba vyhodit reklamu z RSS. Jak se však vyhazuje z WP netuším, protože nevím, co je to WP. WordPerfect?

Je také potřeba změnit MIME na application/xml nebo application/rss+xml.
Obávám se, že se obáváš špatně - chyba je u tebe... Neuvedl jsi adresu těch stránek, nedá se to posoudit. V red. systémech většinou neexistuje "dočasně přesměrovat" u reklamy - prostě si reklamu nech vložit do nějakého bočního souboru (např. reklama.html a pak soubor buď includuj nebo si z něj nakopíruj kód reklamy kam potřebuješ). Pokud jsi měl vkládání reklamy jenom na úvodní stránku nahoře (většinou index) - mělo by stačit znovu nakopírovat tuto stránku (bez záruky). Pokud jsi dal reklamu vkládat do všech stránek dole - reinstalace tě nemine, protože musíš celý systém nahrát na server znovu.

Doporučuji http://www.google.com/search?hl=cs&q=instalace+wordpress+na+webzdarma&btnG=Vyhledat+Googlem&lr=
Špatně jsem koukal - viděl jsem RS (red. systém) a ne RSS :-) Tohle téma tady už bylo - myslím že se to řešilo odstraněním horní lišty.
Když dáš správně MIME RSS, lišta se nevloží.
Sorry, tím WP jsem myslel wordperfect. A problém řeším na stránkách www.klineckenoviny.xf.cz. Snad jsem to nějak udělal správně pomocí návodu na uložení reklamy do souboru reklama.php a do index.php jsem použil include ("reklama.php"); pokud je to tak správně. Reklama se zobrazuje, tak asi ano. Jenže RSS stále neběží. Validátor chlásí toto (pořád se nedostane přes tu úžasnou reklamu):

Sorry
This feed does not validate.

line 5, column 0: Undefined root element: div [help]

<div align="center"><table width="496" border="0"
line 23, column 23: XML parsing error: <unknown>:23:23: junk after document element [help]

<!--WZ-REKLAMA-1.0IK--><!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transiti ... ^
In addition, interoperability with the widest range of feed readers could be improved by implementing the following recommendation.

Feeds should not be served with the "text/html" media type [help]

Ale nejde mi o validaci, jde mi hlavně o zprovoznění RSS, ale to asi s validací souvisí, ehm.

Reklamu jsem měl původně vloženou pouze do index.php ale teď to mám nastavené jak jsem napsal výše - přes include. Takže do ostatních souborů se reklama podle mě nedostala, tak nechápu v čem je problém (...krom toho že je problém v mojí neznalosti!:o)

Každopádně díky za rady! A "lišta" se odstraní jak? Tím se myslí reklamní pruh či co... nechytám se ;) ani "když dáš správně MIME RSS..." mi bohužel nic moc neřiká. Pochopte že máte co do činění s www analfabetem :o)
Stačí do souboru .htaccess přidat řádek

AddType application/atom+rss rss

tedy za předpokladu, že ten kanál má příponu rss, např. index.rss
Tak fajn, poradil mi "amiricas" který už to taky u wordpressu řešil - přesměrování reklamy do souboru reklama.php (tzn. mimo index.php), a do souboru, který je ve složce /wp-content/themes/název aktivního stylu/header.php vložit mezi tagy </head> a <body> kód <?php include ("reklama.php"); ?> kde reklama.php je třeba změnit podle toho jak je nastavená cesta a název souboru s vkládanou reklamou. Nevim jestli je to to nejjednodušší řešení, ale ve výsledku to funguje... Díky za pomoc!
Funguje - akorát že máš reklamu ještě před tagem body... a nějak mě šálí prohlížeče - každý si tu tvoji stránku zobrazuje benevolentně po svém.
Šlo mi o výsledek, tak nevím po technické stránce, jestli je to takhle OK...? Je potřeba tu reklamu vecpat jinam, ale aby to fungovalo "nějak líp"? A k těm prohlížečům - mám jen IE 6 nebo 7, v jiných se to zobrazuje jinak/špatně? Díky...
Právě že v mém IE6 se ty postranní sloupce odsouvají na obou stranách o půl stránky dolů. Reklamu máš nahoře na všech stránkách - podle podmínek ji stačí mít JEN na úvodní stránce nahoře anebo na všech stránkách dole (a podle mě by tam asi pasovala lépe).
Dobrý den mohl bych mit variantu pouze lišta s černou barvou na webu ghost-claws.xf.cz ? Předem děkuji
<HTML>ghost-claws.xf.cz - nastaveno.</HTML>
Bohužel musím podotknout, že banner tam mám stále.
Dellos: a zkoušel jsi ji vymazat?
ds: kde myslis?