Vyhledávání ve vyhledávačích

Zdravím, chěl bych se zeptat, jak to je s vyhledáváním stránek v běžných vyhledávačích, jako je google apod. Mám si na stránkách udělat nějaký klíčový text, který se při hledání zobrazí, nebo mám napsat nějaký popis stránek v nastavení na wz. Díky za odpovědi.
Nejlépe obojí. Můžeš se zapsat do katalogu WZ, Seznamu a kdovíkam ještě. Pro Googla si pak doplň a oprav na stránkách:

<title>Titulek, který se objeví jako klikací titulek</title>
<meta name="description" content="Text, který popisuje stránku se vyskytuje ve vyhledávači pod tímto titulkem" />

Obrázky s textem nahraď textem, aby ho vyhledávače mohly přečíst a přestaň dělat www stránky v MS Publisheru. Je to hnus.
Seznam, google apod. by si te meli najit sami, klicova slova pomuzou jen uzivatelum aby nasly tvuj web takze bych je mozna vypsal. Ale slisel jsem i o souboru robots.txt ale nevim jak to funguje x)
<HTML>Důležité je, aby ty vaše stránky byly o tom, co očekáváte, že bude váš případný čtenář hledat. Jistě, klíčová slova, popis atd. se samozřejmě hodí. Říká se tomu SEO (najdete na internetu tucty rad, jak své stránky vylepšit), já vám dám jednu: zbavte se "vstupní" stránky - je to nemoderní a nepraktické.</HTML>
Dík všem za odpovědi, aji kitovi, ale snad záleží na mne, v čem si budu dělat stránky. A autorovi ... děkuji nejvíc, to jsem přesně potřeboval slyšet.
Tomáš: souhlas, ale pamatuj, že je to stejné jako: Říkat si můžeš co chceš, pak se ale nediv...
Tomáš: Jestli to s webdesignem myslíš vážně, tak brzy místo MS Publisheru začneš používat něco rozumnějšího. Dřív nebo později na to přijdeš, že se MS Publisher na webdesign vůbec nehodí.

Klidně si stránky piš v čem chceš, dal jsem ti radu zdarma.

Mrkni se taky na http://seo-servis.cz/source-zdrojovy-kod/701723 ať víš, co si o tvé stránce myslí vyhledávače. 36% je bída, 107 chyb je hrůza. Chceš být ve vyhledávačích, nebo snad ne?
Kit: Když si myslíš, že jsi tak chytrý, tak mi poraď, který program je lepší a zároveň jednoduchý na pochopení.
<HTML>2Tomáš: přijde ti v pořádku, že stránka <a href="http://opravanadobi.kvalitne.cz/">http://opravanadobi.kvalitne.cz/</a> je napsána pomocí 5116 řádků kódu? Opravdu je tolik řádků nutných? Není. Z MS rodiny je už lepší FrontPage, ale zkus spíš např. WYSIWYG editor <a href="http://www.czilla.cz/produkty/nvu/">NVU</a>.

P.S. a ten banner dej až na další stránku (http://tomstudio.xf.cz/index_soubory/page0001.htm), takhle nesplňuješ podmínky.</HTML>
Nejnovější verze NVU je asi 3 roky stará, zřejmě se dál už nevyvíjí. Osobně WYSIWYG nástroje nepoužívám (mým favoritem je VIM), ale slyšel jsem dobré reference na FirstPage http://www.evrsoft.com/download.shtml Nezkoušel jsem, protože nemám Windows.

Můžeš zkusit rovněž SeaMonkey, který kromě prohlížeče obsahuje i editor stránek. Podobně je na tom i Opera.

Všechny zmíněné nástroje jsou na tom ohledně kvality výstupního kódu mnohem lépe, než MS Publisher, který je určen k jiným účelům. Z nevhodných mohu ještě jmenovat MS Word a Frontpage ve verzi Express. Rovněž Writer z OpenOffice nemohu doporučit. Stránku sice udělají, ale není to ono.

Zkus nejprve FirstPage.
Thalia: Dík, funguje skvěle.
PS: Ještě ty stránky bude předělávat, takže to upravím.

Kit: Konečně dobrá rada, která se dá využít.
Tomáš: Takové rady jsou tady IMHO docela časté, stačí si projít historii témat. Zřejmě jsi to neudělal a tak jsem musel udělat tu trapnou reklamu na pár produktů.

Zkus se ještě mrknout na http://www.jakpsatweb.cz/editory.html
Ahoj, zajímalo by mě proč moje stránky nemůžu najít v katalogu stránek i přesto, že mám v nastavení vyplněné všechny informace o stránkách. V nastavení zařazení do katalogu mám vše náležitě vyplněné, ale pak když se překliknu do sekce info tak tam v kolonkách titulek v katalogu stránek a popis v katalogu stránek nemám nic uvedeno? Můžete mi nějak poradit prosím. Děkuji.
Ty máš pocit, že někdo vyhledává pomocí katalogu webzdarma? Já bych spíše tipoval na Google nebo Seznam... a do jejich katalogu se snaž dostat svoje stránky. Tvoje stránka nemá žádné meta informace pro vyhledávače. Viz http://www.jakpsatweb.cz/html/hlavicka.html#meta
Pro přidání stránek do vyhledávačů - např. http://www.google.com/addurl/ nebo http://search.seznam.cz/pridej-stranku