Reklama DOLE?

Mám problém s reklamou, při přepínání umístění nahoře/dole se mi reklama neustále zobrazuje nahoře. Předělávat celou hlavičku stránky kvůli reklamě se mi opravdu nechce, tudíž jsem si zvolil možnost "reklama na každé stránce - dole." Z kódu jsem ji tedy vyjmul, vložil do externího php souboru a na každé stránce ji tedy volám ze zmiňovaného souboru. Reklama je tím pádem na všech stránkách "dole", ale na index.php mi ji robot znovu vloží "NAHORU", čímž je hlavička opět rozhozená a reklama je nahoře i dole... Pročítal jsem snad už vše co se týče reklamy na webzdarma i na příbuzných forech, ale problém jsem nevyřešil. Nevím si rady, prosím o pomoc. Díky.
<HTML>Nech nastaveno vkládání Nahoře a do cesty k souboru vyplň cestu k tomu php souboru s reklamou (zatím to vyplněno nemáš). Tím pádem se do indexu už reklama vkládat nebude.</HTML>
Už jsem to vyřešil, jednoduše reklamu z index.php vyjmout nelze, takže tam ji mám "na tvrdo" a na ostatních stránkách ji volám, takže vše podle představ :-)
Díky za odpověď, včera jsem to zkoušel přesně tak jak uvádíš, ale stejně mi to nešlo, nejspíš jsem něco dělal blbě, ale už to asi nechám být, takhle mi to bohatě stačí ;-) I tak moc díky!