Nemohu se přopojit k serveru

Nemohu se přopojit k serveru ................ s uživatelem ..........

Zkuste to znovu ...




co je to za bordel ... ani jendu složku nemohu vytvořit .... stale mi to píše .... nevím sy s tym trady prosím pomocte
neurážej, bordel je vysoce organizovaný a sofistikovaný podnik
7 překlepů v jednom příspěvku - neudělal jsi překlep i v hesle?
<HTML>Použij <a href="http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?34">FTP</a>.</HTML>
Nic si z toho nedělej. Mě to zase furt vyskakuje ven při aministraci. Nahraju jeden dva soubory a už zase "Nemohu se připojit... přihlašte se znovu... login, heslo), pořád dokolečka, stokrát za hodinu. Docela to žere nervy a nic na to nepomáhá.
www.hodousovi.wz.cz: ani to FTP?
Jé, vy máte přehled, pane admine! Já jsem amatér a žádné ftp nemůžu nikde najít. Brácha amatér není a taky mu to nešlo a radši zdrhl k webgardenu.
Já ale jsem u Vás jinak strašně spokojen a to ze dvou důvodů:
Docela šikovná www adresa. Dříve jsem byl u mujweb a tam jsem ji měl strašně dlouhou a až na třetím řádu a hodně návštěv nebylo schopno správně napsat všechna ta lomítka a wéčka, takže se mi na stránky nedostali. A navíc mi tam přes čtvrt obrazovky nahoře běžela reklama, navíc často se spoře oděnými děvčaty, což bylo na poněkud konzervativní obsah mýsch stránek velmi nevhodné.
Takže budu u Vás, protože wz je nejlepší!
To samovolné odhlašování mě sice zlobí, ale výhody převažují.
Včíl jsem tady četl nějaký návod na to FTP, ale jsem z teho úplně blbé. To si mám cosi ztáhnout do PC a pak co dál? To je zároveň program na tvorbu www, který to zrovna natahuje na wz? Dělám to tak: Mám jakýsi program NWU, kde to vytvořím, pak jdu na wz a stránky a obrázky po jednom natahuju. No a furt se dokola přihlašuju a samo se to furt odhlašuje (asi po každém druhém natáhnutí souboru).
Ano, kvůli FTP je vhodné "cosi" stáhnout do PC. Pokud máš Windows (jiné OS už vhodná udělátka mají), tak můžeš zkusit třeba Total Commander.

Vím, že MSIE umí pracovat i s FTP, ale neznám mnoho uživatelů, kteří by ho používali. Total Commander je zřejmě praktičtější.
Hodousi, hodousi - je nás tady stále víc... Jen nevím, jestli je to dobře nebo ne.
a nemá NVU náhodou takovou tu trapnou funkci Publish As, pomocí které jdou soubory nahrávat rovnou na web.
Možná by nebylo potřeba nic "ztahovat", ale newim, možná je NWu něco jiného...
Možná, že kdyby místo ztahování NWU stáhl NVU, bylo by po problému.

NVU jsem kdysi zkoušel, ale brzy jsem ho dal pryč. Zřejmě mě tenkrát moc neohromila práce s češtinou, ale Hodousovi to určitě vadit nebude.
Ahoj, tady Hodoušová. Manžel slíbil, že už tady nebude psat. Já ho budu hlídat. A to Ftp, Nvu, Comander, Msie atd., to je pro mě, jako kdybych já Vám vysvětlovala postup gynekologické operace.
pokud se bude používat oficiální terminologie, není problém pochopit o čem je řeč - předpokládám, že pochopení popisu medicínské operace by díky exaktnímu latinskému názvosloví nebyl, při seznámení se s ním, problém.

S počítači je to podobné, pokud někdo nezná základní teminologii tak je problém cokoli popsat nebo vysvětlit.

A ten gynekolog taky používá standardizované nástroje (a pro nahrávání souborů na web byl vyvinut speciální protokol - FTP). A co kdyby použil místo skalpelu kuchyňský nůž i když by tento nástroj odvedl stejnou práci - bylo by to OK?

A manžel... Klidně může psát tady i sem, nezaznamenal jsem, že by ho někdo vyháněl
FTP se tady rozumí spíše Total Commander (nebo podobné aplikace) = upload souborů na server.
FTP (jak ho asi chápe Hodouš) = webové rozhraní pro upload tady v administraci - nedoporučuje se používat - stojí za starou belu (neznám latinský překlad)!

Řekl bych, že i gynekologická operace se dá popsat srozumitelně česky. Ale stejně to bude porod! :-)