Uloženi na web

Prosím nejde mi stránka uložit na web delam to prez total comander a mam nekolik navodu jak na to jenže když to delam podle navodu vytvoří se mi jen sít ale stránka ne .
Já to taky dělám podle návodu. A taky mi to nejde. Když dáme dohromady naše nefungující návody, třeba vznikne jeden fungující návod. Pecka by byla, kdyby to pak ani podle toho nového návodu stejně nefungovalo. Takový návod by pak byl k ničemu. Tvoje stránka existuje, ale obrázky tam buď nejsou nebo mají jiné pojmenování než to, které uvádíš ve zdrojovém kódu. Potěšující zpráva je, že se zde musí každou chvíli objevit Mistr, který tvým steskům určitě porozumí a patřičně ti poradí.
Lama: nepodceňuj evoluci...

Jirka: co takhle prozradit nám obsah alespoň jednoho z návodů, takhle se dá jen usoudit, že je něco "rozbitý" a nebo něco děláš "blbě"
Mozno bude niekde chybka...

moje stranky mi nebezia...
ked som sa prihlasil cez webove rozhranie do spravcu suborov, tak mi vypisalo, ze adresar je prazdny. Podobne som dopadol aj pri FTP pripojeni, tak dufam, ze je to len docasna chybka, lebo zalohu mam hooodne davno :-/
<HTML>2shaki: u tebe ale jde o jiný problém, tedy šlo, teď už by to mělo být v pořádku.</HTML>
Pokud chcete svojí stránku umístit zde na web, musíte splňovat tyto podmínky:
1. Hlavní stránka kterou chcete vložit na web se musí jmenovat index.html, což znamená že musí být v html formátu (nesmí se jmenovat Index, ale index!)
2. Stránku vložíte kliknutím na správce souborů - vložit soubor
3. Obrázky vložíte pomocí tagu <img src="jmeno obrazku.gif">, který vložíte do index.html (pomocí edit)
4. Obrázek musíte vložit stejně jako index.html, do adresáře, a musí se jmenovat stejně jako jméno, které jste dosadili do výše uvedeného tagu.
5. Obrázek musí být ve formátu GIF!
Sova:
stránka se klidně může jmenovat sova.palena, když na to přijde, ale může se jmenovat i index.htm nebo index.php
Správci souborů bych se raději obloukem vyhnul, s tím souvisí, že bych si rozmyslel to editování pomocí edit a proč zrovna GIF (chápu, že je pokus o ilustartivní příklad, ale aby to zase nevzal někdo moc vážně)