Edit souborů přímo v administraci

Ahoj, cjtěl jsem se zeptat, jestli můžu editovat soubory přímo na serveru - jako na http://www.sweb.cz/. Díky předem za odpovědi, Werewolf.
Jde to, ale dře to. FTP je osvědčená metoda aktualizace stránek. Přímá editace v administraci se nedoporučuje.
Ahoj Vlku!
Můžeš, ale pak se nediv! Když si projdeš toto fórum, tak zjistíš, že je to cesta do pekel.

Raději je edituj u sebe na počítači a na web je nahrávej, nejlépe pomocí nějakého FTP klienta
Werewolf: ještě něco jako PS, když se podíváš na svůj současný web, u kterého udáváš, že je kódovaný ve windows-1250, tak zjistíš, že je to směs iso-8859-2 a windows-1250. To iso-8859-2 má na svědomí, velmi pravděpodobně, právě to webové rozhraní.
Koukám, že vlčák bude mít i problémy s reklamou a dále problémy, spojené s problémy s reklamou. Pro předejítí problémům s reklamou je vhodné přečíst podmínky: http://www.webzdarma.cz/podminky-reklama.html
<HTML>Werewolf: Váš web porušuje podmínky (automatický redirect úvodní stránky s reklamou, navíc úvodní stránka nenese žádnou informaci a je jen kvůli reklamě, což je také zakázáno). Připravte se na to, že pokud nezjednáte nápravu, může Vám být - bez navýšení prostoru - zapnuta lišta.</HTML>
No jo, web, který je optimalizovaný pro nějaký pochybný MSIE 7.0, který nemám, má navíc nepovolené přesměrování a přitom používá zastaralé technologie, určitě není určen pro mne, natož pro běžné návštěvníky.

Napsat hlášku "Tenhle web je optimalizován pro internetový
prohlížeč Internet Explorer 7.0" může snad jen debil.