Přebývá reklama

Dobrý den, píšu kvůli tomu, že na http://test121.wz.cz se nejakym "zahadnym" způsobem objevuje reklama, kdekoliv na webu (reklamni banner) a cpe se tam kam nema, existuje pro to nejake logicke oduvodneni, nebo se proste jen ten program kterej to vklada zblaznil? Díky za odpověd.
Však ji tam máš jen 2x. Jednou ji smaž a bude to. Hlavně tu druhou - za značkou /html - ta tam vůbec nemá být.
ano, mozna. Po prihlaseni do administrace je tam aspon 4x-5x.
<HTML>Nemáte náhodou nastaveno vkládání reklamy dolů a nepoužíváte náhodou php skripty a include()? Reklama nastavená na vkládání dolů se vloží do <b>všech</b> html/htm/php souborů, tedy včetně těch pomocných/includovaných. Pokud chcete mít reklamu dole, nastavte vkládání nahoru a do souboru. Ten potom includujte na potřebných místech do spodní části stránek.</HTML>
Ano, tak to potom zkusím. Ted už to bylo asi vyreseno.
Dobrý deň. Prosila by som o radu. Vytvorila som na stránke nový design, reklamu mám nastavenú aby sa zobrazovala dole - čo aj v IE robí. Ale v Mozille sa zobrazuje v menu - v pravom stĺpci. Neviem, čo s tým spraviť. Prosím, poraďte mi, veľmi mi to tam kazí. Stránky mám cez HTML, nie php.
<HTML>To je problém špatně udělaného designu (CSS), který nepočítá s tím, že by na konci stránky ještě mělo něco být (a mimo obsahovou/nabídkovou část).

Je několik řešení:

1) upravit CSS, aby to "nezlobilo"
2) upravit vkládání reklamy pomocí tagu <!--WZ-REKLAMA-1.0--> (jen nevím, zda to funguje i při vkládání dolů)</HTML>
ďakujem za odpoveď. ale doteraz som ju mávala dolu a fungovalo v pohode aj v IE aj v mozille. Tak neviem, teraz, ako mám stĺpec, tak mi ho zobrazuje hore, na ňom. A navyše ten tag tu nefunguje, reklama sa iba zduplikuje.
Čistě laický názor - možná způsobuje problém validita stránek (71 errors, 4 warnings)? Stávalo se to u mých stránek, že se zobrazovaly každému jinak, podle typu použitého prohlížeče. Po odstranění chyb v kódu stránek odpadlo i chybné zobrazování. Na druhou stranu je mi ale jasné, že pohrát si s validitou do posledního puntíku je docela zdlouhavá práce (pro "neprogramátory" www).

http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fpoisonous-mushroom.wz.cz%2F&charset=%28detect+automatically%29&doctype=Inline&group=0
dakujem za odpoved. Neviem ci je to prave tym, ale po tom co ste tu zverejnili ten html validator tak som kukla aj ine stranky na tomto hostingu a nasli sa aj s viacerymi chybami a reklamu im zobrazuje dole. Rozhodla som sa s tym prestat "bojovat" a tak som si reklamu dala zverejnit hore s tym, ze vlastne na inych podstrankach webu by nemala byt zverejnena. Ale tu mi to spravilo tak, ze mi ju zverejnilo hore iba v uvode a na ostatnych zas dole. Neviem, nie je to sposobene aj casom? Lebo toto mi tiez nepreplo z dola hore hned. Vopred dakujem .
Pokud máš nastaveno zobrazování reklamy nahoře, stačí -nahoře- jen na úvodní stránce (u tebe http://poisonous-mushroom.wz.cz/index.html).

http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?13

Hlavně si přečti pasáž o tom, že po změně nastavení reklamy je nutné soubory znovu uploadovat na server...