vir?

Ptřeboval bych najít vir na této stránce, díky za pomoc.
www.tatransedlcany2000.xf.cz
Žádný virus tam nevidím. Ale máš tam spoustu DOC a XLS, které mohou také nějaký makrovir obsahovat.
To bude těžké hledat virus na stránce, která je zavirovaná akorát dvěmi reklamami od wz. :-D Pokud ti hlásí Firefox útočnou stránku, zkus smazat soubor urlclassifier3.sqlite při zavřeném prohlížeči - soubor je ve skryté složce v Local Settings\Data aplikací - musíš povolit zobrazení).
Stránka mi nejde otevřít v Exploreru a v Opeře. Poprvé mi to napsalo nalezena infekce, teď už se prostě nezobrazí web, jen bílé pozadí a horní reklama.
Stránka jde otevřít ve všech prohlížečích (IE, FF, OP) a není zavirovaná. Prohlédni si svůj PC a udělej kontrolu na škodlivý software.
já mam doma dva počítače a ani na jednom se mi stránka nezobrazí
Na stránce tatransedlcany2000.xf.cz vidím jen dvě reklamy a na konci "Webdesign: Zdeněk Lhota". Přičemž druhá reklama je tam neúplná. Žádný podezřelý kód tam nevidím.

Takže problém je na Vaší straně.
Zkontrolujte na všech počítačích přítomnost viru. Vymažte cache prohlížeče.
Jenomže ten web má vypdat podobně jako: http://www.tatransedlcany98.xf.cz/ - takže se Vám taky zobrazuje špatně
Nejlepší by bylo tu stránku nahrát znovu, protože je poškozená. Ten text "Webdesign: Zdeněk Lhota" je v neukončeném řetězci Javascriptu a proto se mi ve Firefoxu nezobrazí.
Už je to OK. Co znamená "charset=iso-1250"?
Nahrál jsem znovu index.html a funguje to, díky všem za pomoc.
já vim, to mělo být označení písma ale mam tam nějaké chyby.
1250 není v ISO, proto se píše "charset=Windows-1250"
Dobrý den, potřeboval bych nějakým způsobem pomoci, jak znovu zprovoznit moje stránky. V prohlížeči se mi objevilo, že stránka je útočná. Nejdříve jsem smazal index a přepsal jej. To nepomohlo. Smazal jsem tedy celé stránky a nahrál nezavirovaný index. I přesto prohlížeč neustále hlásí: "Nebezpečná útočná stránka." Co mám dělat?
Problematiku najdeš zde: http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=6&i=59279&t=58191