Nefunguje mi heslo

Dobrý den,

už nějakou dobu se přes TCM připojuji na FTP pomocí: plaveckyoddil-st.czechian.net a hesla, tyto údaje mám v TCM uložené. Dnes mi ale napsal, že heslo není správné a ani přes www.webzdarma.cz se nemůžu na svůj druhý účet dostat.
Bohužel si nemohu nechat zaslat heslo, jelikož email, uvedený u tohoto účtu již nějakou řadu let nepoužívám, heslo k němu si nepamatuji, a bůh ví, zda už není zrušen.
Co mám v takovémto případě dělat?


Mnohokrát děkuji



Ondřej Šejvl
Počkal bych ještě nějaký čas. Třeba půjde o dočasný efekt. Stránky nevykazuji známky útoku, takže napadení bych vyloučil.

Pokud znáte email, tak zjistěte, zda by nešel obnovit.
Pokud ne, pak napište email na podporu WZ (podpora@webzdarma.cz) a napište v něm zde uvedený problém a hlavně uveďte email, který jste u tohoto účtu zadal. Tím aspoň prokážete vlastnictví účtu. Pokud podpora uzná vlastnictví, může Vám změnit email a vy pak můžete přeposlat nové heslo.
<HTML>Tomík: myslím, že s prokázáním vlastnictví v tomhle případě problém není. Z webu plaveckyoddil-st.czechian.net vede odkaz na plavec.borec.cz. Pokud tedy někdo nesebral plavec.borec.cz a nevydává se za SvvimXe.

SvvimX: napiš na mail podpory, popiš svůj problém a uveď i odkaz na toto téma (http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=1&i=36063&t=36063). Každopádně příště si lépe zapamatuj podmínky:

<em>3. Uživatel je povinen:
<ul><li>zadat při registraci nového webu platné údaje (zejména e-mail a kategorii stránek) a <strong>tyto informace udržovat aktuální</strong></li></ul></em></HTML>
Nípal: děkuji, zařídil jsem se podle Vašich rad.