vypis ftp pristupov

da sa urobit nejaky vypis prihlaseni (pristupov) do ftp servera , do nejakeho text suboru ale vypisat jednoducho na web stranku?
Ne.

Máte k dispozici pouze informaci o posledním přihlášení. Najdete to v administraci - info - poslední přihlášení přes ftp.

Výpisy přístupu má k dispozici pouze administrátor.
Pokud máte opodstatněný důvod, proč chcete výpis posledních přístupu, pak by Vám mohlo být vyhověno. Ale výpis jen tak už ne.
mam podozrenie, ze sa mi dostal na ftp niekto cudzi, ten vypis by som potreboval, bolo by dobre vypisy spristupnit, respektive umoznit monitoring ftp uctu pri modifikacii suborov, myslim ze to je zaklad bezpecnosti, vzhladom k tomu ze zneuzitie ftp uctov je vysoke..
Samozřejmě existuje i podrobný výpis. Ono je to v podstatě v každém serverovém linuxu. Tam se loguje skoro každá prkotina.

Zneužití FTP účtu je diskutabilní. Používá stejnou metodu přihlašování jako každé jiné. Tedy bez znalosti adresy, uživatelského jména a hesla se k FTP nikdo nedostane. Riziko zde představuje heslo. Pokud je jednoduché, tak není problém heslo zjistit. Složité heslo snižuje šance na odhalení.

Ve Vašem případě, pokud si myslíte, že došlo k neoprávněnému přístupu, tak první věc co udělat, je změnit heslo.
Domnívám se, že vlastník domény by měl mít bezpodmínečné právo na vlastní logy FTP i HTTP, případně i další.
Kit: V tomto případě je vlastníkem domény Webzdarma a ne uživatel. A navíc většina freehostingu nenabízí logování pro uživatele.
A i kdyby, tak nevím zda by to zde šlo provést. Pro HTTP by to šlo. Apache umí oddělené logy i pro virtualhost. Pro FTP už si tak jistý nejsem. Možná na úrovni uživatele. Ale i tak by to znamenalo restrukturalizovat webzdarma.
Kite, "bezpodmínečně"? Podmínky hostingu jsi odsouhlasil při registraci. Píše se tam něco o výpisech FTP přístupů?
šak jak píše Tomík, Kitova podmínka je splněna, protože vlastníkem domény je webzdarma, a přístup k logům má taky...
K čemu by mi asi takový výpis vlastně byl? Dozvím se nějakou IP adresu - napíšu správci oné IP (providerovi), že někdo z této IP "přistupoval" na můj FTP účet (jestli úspěšně nebo ne - je otázka). Takové "přistupování" není v rozporu se zákonem, takže mě ten provider může poslat akorát tak do prdýlky. Kdyby tohle chtěl na wz každý, tak se už tak pomalé servery asi ještě zpomalí.