Zapomenuté heslo, jiný email

Dobrý den, zapomněli jsme heslo a bohužel ani nevíme jaký e-mail má účet pro web chrudim-snked.wz.cz. Psal jsem mail na e-mail podpory, ale dosud bez odpovědi - vytvořili jsme obdobnou adresu chrudim-snked.webz.cz. Je možné nám u původní adresy nastavit stejné heslo jako máme na adrese nové? Případně alespoň nastavit shodný mail, jako je na adrese nové?
Děkuji.
V pricnipu to NEJDE. To by si každý mohl vytvořit novou doménu podobnou nějaké vyhlédnuté a chtít po adminech, ať mu na té vyhlédnuté nastaví stejný email jako na nově vytvořené. Následně si změnit heslo a původní doménu převztí (čili ukrást).

Prostě toto je FREE hosting a přihlašovací údaje jsou JEDINÝM autentizačním nástrojem. Jaké záloha slouží email. Jestliže jsi zapomněl heslo i email - prostě MÁŠ SMŮLU.
Z principu nejde. Ale nic není nemožné.

Je potřeba prokázat, že daný web je skutečně Váš. To znamená něco, co o webu víte jen Vy a nikdo jiný nemůže zjistit. Třeba, že tam je nějaký skrytý soubor nebo identita, kterou můžete osobně prokázat.
Případně můžete zaslat možné varianty emailů, které by mohly být při registraci použity. Ale toto je nedůvěryhodné, zvláště pokud takový email je na stránce zveřejněn.

Pokud správce nepřesvědčíte o pravosti, tak máte smůlu a web chrudim-snked.wz.cz bude v takovém stavu, v jakém je teď.

Upozornění. Výše uvedené možnosti piště zásadně na email podpory. Nepište je sem. To by si pak mohl o autorství chrudim-snked.wz.cz žádat kdokoli ;)
<HTML>Myslím, že se to podaří vyřešit, ale určitě ne způsobem, který zde navrhuješ. A pro příště více trpělivosti, podpora není poskytována online a že jsi necelý den nedostal odpověď neznamená, že ji nedostaneš vůbec. Poslala jsem ti návrh na řešení, dále to budeme řešit přes email podpory. Zamykám.
<style>form {display:none;}</style></HTML>