nejde web :-(

http://minecraft.kvalitne.cz/ napise to chyba pri nacitani stranky este vcera to slo tak prosim o vysvetleni
Vypadá to, že server Mars má potíže. Snad to admini brzy spraví.
vcera to bez problemu slo az na par chybycek a ted me tam chyby design ikdyz jsem to tam nahral znovu nejde a kdyz jsem to nahraval na stranky porat to pise jesli mam opravnení pro zapis do dane slozky a na vyber Preskočit, zrušit, Ignorovat a porad se mi to tam objevuje :-(((( prosim o pomoc
"prosim o pomoc"

Co nechápeš na předchozí odpovědi od Kita?
dobre no ... ale kdyz to jde a pak stratim design ... co mam delat jen cekat zajemci rostou...
Možná sis neujasnil priority. Na freehostingu není NIC garantováno. Prostě to někdy funguje a někdy nefunguje. Nic s tím neuděláš a taky si nemůžeš stěžovat (tedy můžeš, ale celkem k ničemu to není). Taky za to nic neplatíš. Pokud potřebuješ stabilní hosting s vysokým uptimem, rozbij prasátko a zaplať si jej. Pár desítek korun měsíčně tě přece nezabije. Tam už tvé stížnosti, jako platícího zákazníka, budou mít jinou váhu.
mas pravdu nemel bych se do toho stourat ale jen chci upozornit ze nektere weby nejdou ale nemel bych si ani stezovat vlastne bych jim mel podekovat ze na tomhle hostingu vubec jsem
Nechápu, na co si stěžuješ. Však web ti jede.
Ahojky, jelikož jsem nováček v tomhle vše. Nahrála jsem si redakční systém WordPress na stránky. Vše šlo hladce, včera jsem nahrávala novou šablonu atd. Dnes ráno jsem chtěla pokračovat a když si najedu na tbateam.wz.cz, tak je tam jen reklama. Chci se jen ujistit, jestli jsem něco neudělala špatně, nebo prostě jen momentálně něco nefunguje.
Zřejmě sis nechala nahrát reklamu "dole". To znamená, že se nahrála do všech skriptů, které jsou součástí WP.

Řešení: Nastav si zobrazování reklam "nahoře" a nastav jméno souboru s patičkou. Potom celý WP i šablonu nahraj na server znovu. Bude tam jen jedna reklama dole.
tohle nepatri do meho topicku