Nahlasena utocka stranka wz.cz :)

Kdykoliv dam wz.cz, tak mi to dnes vypisuje, ze jste nahlaseni jako utocna stranka. Resi se tento problem a kdy predpokladate odstraneni?
Dobrý den,

i mě by toto zajímalo, netýká se jen wz.cz, ale i ostatní domény. I samotné webzdarma.cz je hlášená jako útočná. Prosím o rychlé řešení.
Zatím žádná reakce? Je to docela vážná věc - na co jsou stránky, když se návštěvníci bojí si je prohlížet na základě upozornění. Nejde ani nijak "vyfiltrovat" bezpečné stránky od těch útočných :-(
Myslím, že je to na celém webzarma, možná to dělá nějaká reklama a nebo nějaký útok na domény.
za prvé, stránky zdarma nebudou nikdy tak podporované jako ty placené (šli by sami proti sobě)
za druhé, je dobře, že si je neprohlídnou, alespoň se jim nedostane do PC (když nepočítám jiné cesty)
a za třetí, to vyfiltrování nebezpečných reklam, vzhledem k tomu, že to může jít přes dalších 10 stránek asi také nebude jednoduché.
Peta, Aleš, Mirek, Joska: Kdybyste nebyli pitomci, tak se rovnou podíváte na seznam zablokovaných domén. Zjistili byste, že je tam doména, přes kterou se přistupuje k reklamám pro celé webzdarma.cz. Takže se řetězovou reakci podobné varování zobrazí u jakéhokoliv webu, který ze zmíněné domény reklamu tahá.

Mirek: Bohužel tohle není věc, kterou lze vyřešit obratem. Doménu, kterou Google označí jako zdroj malware, sám zkontroluje až po relativně dlouhé době (klidně i 14 dní). A okamžitá kontrola na "vyžádání" taky není úplně okamžitá..

..očividně webzdarma.cz už definitivně umírá :)
Freeze: Ano, děkujeme za poučení a nálepku, na to jsme rozhodně sami nepřišli :-)
Nahlasena utocka stranka , čo s tým?
http://texas.euweb.cz/
Mám na serveru webzdarma.cz několik stránek. Jedná se vesměs o informační stránky zájmových skupin (amatérský sport atd.). Pokud některý z velkých prohlížečů, což zajisté Google Chrome je, nepustí návštěvníky na stránky serveru kvůli vkládané reklamě, kterou (ať už právem, či neprávem) tento prohlížeš považuje za zdroj malware, měl by provozovatel serveru co nejdříve vkládání reklam zablokovat a situaci následně řešit.

Tedy pokud nechce osud serveru odpískat a ztratit ty, kteří provozují na webzdarma živé a často navštěvované stránky...

PROSÍM O OKAMŽITÉ VYPNUTÍ VKLÁDÁNÍ REKLAM AŽ DO VYŘEŠENÍ PROBLÉMU!

Děkuji
Z časti je problém vyriešený: hoďte si do prehliadača google.com/search?q=site:.wz.sk alebo .wz.cz . Google už odstránil menovky "potenciálne nebezpečná stránka" (a má ju už iba i.wz.cz, odkiaľ ide reklama). Pokiaľ viem, tak prehliadače už taktiež neblokujú prístup, takže je to celkom v poriadku. Ešte je treba začať dôslednejšie kontrolovať reklamu načítanú na stránky.
Alebo druhé riešenie je nezobrazovať reklamu vyhľadávacím robotom.
No neviem, mne to stále v google chrome na každej stránke wz.cz a jej domenách píše potencionálne nebezpečná stránka...
Setrvalý stav, Chrome hlásí při vstupu na všechny stránky wz.cz nebezpečí malware, takže většina uživatelů okamžitě uhání pryč...
Tak bude se s tim něco dělat nebo co?
Zkus to urgovat u Googla.
losovani.wz.cz: Buď už to vyřešili, nebo mám jinak nastavený Chrome...
Marián: texas.euweb.cz je v pořádku (teď)
na mém webu na wz.cz hlásí útočnou stránku jen mozilla :-( google chrom ani explorer ne ( zatím) ale stejně nejsem z této diskuze moudrá co s tím, technické podpoře jsme napsala teprve nyní, takže nevím jak časté jsou jejich odpovědi :-(.
Doporučíte nějaký jiný neplacený prostor pro web, ale webnode prosím nedoporučovat- to je děs free verze :-(
díky za radu!
Kdykoliv dam www, tak mi to dnes vypisuje, ze jste nahlaseni jako utocna stranka. Resi se tento problem a kdy predpokladate odstraneni?
Prosím o odstranění reklam nebo vyřešení problému na webu: http://kalicijednotka.czechian.net/

Více než týden se to hlásí malware příp. to ukazuje pouze horní lištu reklam!

Díky
No zatím se mi to vyhejbalo, ale už i já řeším stejný problém ... všechny stránky hostované na webzdarma nahlášené jako závadné ... nejhorší je, že za vedení jedné tady hostované stránky jsem placený a teďko já vypadám jako ten debil, kterej to podělal ...
Jako chápu, že je webzdarma neplacená služba, ale i tak si myslím, že si zobrazováním reklam vydělají dost a když ve finále vedou ty reklamu k zablokování samotných stránek, tak si sami podkopávaj nohy, pokud celý noci nepracujou na nápravě ...
Zdravím,
koukám že nejsem sám, uf trochu se mi ulevilo, že to není můj problém.
Ale moje stránky jsou na xf.cz, takže to není problém jen wz.cz
http://wow-dejavu.xf.cz/
http://privathousa.xf.cz/

Taky mi to začlo hlásit nyní už i v Mozille. Lidi se toho bojí. :-/
Zdravim, mam nekolik stranek, jinde me to nepise,pouze na tomto odkazu me to hlasi utocnou stranku. Kdy to bude opravene ?
Zdravím, taktéž mám stejný problém s webem na wz.cz. Přes google to hlásí škodlivou stránku. Ale přes mozilu se do stránek dostanu, tak doufám, že nebudu mít zamořený PC? mám antivirus Avast.
řeší někdo tento problém?
<HTML>Samozřejmě že se to řeší, sledujte <a href="http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=6&i=68576&t=68576">http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=6&i=68576&t=68576</a>.

Opatření:
Vypnutí zobrazování reklamy a odstraňování údajně škodlivého kódu reklamy ze stránek za běhu při zobrazení stránky.

Doporučení:
Nechat si stránky prověřit a vyřadit z databáze na http://www.stopbadware.org/request-review nebo použít Google Webmaster Tools.</HTML>
Ešte dnes ráno (22.3.2013) hlásila Mozilla útočnú stránku. Skúsil som Google Webmaster Tools, dal som stránky preveriť (posledná kontrola Googlu 17.3.2013), do stránok som vložil metadata od Googlu a textový súbor googlebot.txt a okolo 15. hod. už všetko fungovalo normálne u všetkých prehliadačov. Určite pomohlo aj vypnutie reklám. Otázka je, čo to bude robiť ak sa reklamy zase zapnú. Aj tak som však pre istotu umiestnil web na rezervný server.
ok. dobrý