Instalace CMS Made Simple

Dobrý den,
předem uvádím, že jsem naprostý laik a proto, pokud se mi budete chystat poradit, napište mi prosím vše v jednotlivých krocích jako u blbce.
Zaregistrovala jsem se na www.webzdarma.cz. Mám zde doménu www.yanna.wz.cz. Rozhodla jsem se nainstalovat si přes FTP redakční systém CMS Made Simple. Zadala jsem pro to přes Total Commander patřičné údaje a úspěšně se připojila do adresáře svého webu. Adresář byl prázdný, založila jsem pro to složku s názvem web. Do této složky jsem zkopírovala stažený instalační balíček redakčního systému CMS Made Simple, který jsem stáhla zde http://navody.c4.cz/cms-made-simple-instalace. Po té, co jsem ho skopírovala, vymazala jsem složku install (Tak mi to poradil známý) Když jsem ovšem do vyhledávače zadala www.yanna.wz.cz anebo www.yanna.wz.cz/admin, instalace se nenačetla. Místo toho mi webzdarma zobrazil tuto hlášku:
Nepovolený přístup!

Přístup nebyl povolen. Zřejmě kvůli chybějícímu soubor index.html, index.htm, index.php v _kořenovém_ adresáři atp.
Pozor: system je citlivý na velikost písmen ! (tzn., že Index.htm není totéž, co index.htm)
Stejně tak nefunguje, pokud je index.html umístěn v nějakém podadresáři.

Můžete mi prosím poradit, kde jsem udělala chybu a jak úspěšně pokračovat v instalaci tak, aby se mi na mých webových stránkách zobrazila? Předem děkuji za čas, Yanna
Pokud jsi soubory s CMS nahrála do adresáře web, správná adresa k jejich přístupu bude http://yanna.wz.cz/web/. Adresář, který se ti otevře po přihlášení přes FTP je kořenový adresář, tedy to, co je dostupné jako http://yanna.wz.cz/.

Většina CMS vyžaduje nějaký proces instalace (příprava tabulek v databázi apod.). Pokud tento instalaci vyžaduje a instalací jsi ještě neprošla, smazání složky install byla chyba (pokud ti to ale poradil známý, jistě ti taky poradí, jak CMS nainstalovat bez ní -- ale prozradím ti, že to nejde ;).
Děkuji za vysvětlení, opravila jsem chybný krok při kopírování do složky na FTP a už to funguje, jak má. :-)