Co to probůh je?

Nedávno jsem začal s php, ve firmě jsem postavil menší php & mysql systém na kontakty, poznámky, úkoly, rozpis směn, ... Každý uživatel se tam dostane jen pod svým jménem, po přihlášení si informace o něm předávám pomocí HTTP_SESSION_VARS, vše fungovalo bez problémů, najednou dneska mi tam začala vyskakovat tahle hláška:

Warning: Unknown(): write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0

Přitom už jsem s kódem a databází 4 dny nic neprováděl, tak nechápu, proč to začalo vypisovat až dneska... Nevíte někdo, co by to mohlo způsobovat?
To vypadá na zápis sessions.
Pokud se používají sessions, tak si je php zapisuje na určité místo. Pokud je místo plné nebo phpku někdo zakázal zápis na toto místo, může se to projevit tímhle způsobem.
Tedy:
- podívat se do php.ini kam je nasměrované zapisování sessions
- podívat se jestli je na disku, kam se sessions zapisuje dost místa (to asi jo)
- podívat se jestli je povolen zápis pro uživatele, který používá php do místa, kam má zapisovat sessios...

Víc mě nena padá...
Teď už to zas tak půl hodiny funguje úplně normálně... Je to umístěný na hostingu ignum.cz, takže php.ini neovlivním, dost místa na disku je (dělalo to na všech počítačích tady) a ten bod č. 3 nějak nepobírám...