Čeština a php news system

Zdravím. Doufám, že mi nějaká chytrá hlava poradí s mým problémem. Mám stránky, na kterých ukazuji uživatelům novinky skrze program php news system. Vyřešil jsem již češtinu jak pro administrátory a ty, co přispívají (index.php) tak i zprávy se mi zobrazují v češtině. Problém však nastává se zobrazovaním češtiny v informační liště a v liště, kde se zobrazuje text "komentáře". Právě třeba písmeno "ř" se mi zobrazuje s nějakým debilním znakem, který rozhodně není ode mne žádoucí. Konkrétně se jedná o tyto písmena:
ě, č, ř, ž.

Prosím někoho, kdo toho rozumí, aby mě odpověděl, děkuji za pomoc...

(pokud se nezobrazí adresa stránek vedle jména, zde je adresa: webnazkousku.xf.cz)
Nechápu přesně problém. Odkud bereš data, která se zobrazujií špatně a která se zobrazují dobře?
Data jsou z php news, konkrétně se dle mě jedná o soubor news.php v adresáři upload. \já to nedokáži moc dobře vysvětlit, sám tomu moc nerozumím, výsledek můžeš vlastně vidět na stránkách a jejich zobrazení... konkrétně ten nadpis u novinek a část kde je kdo to poslal, kdy, a poslat kamarádovi a více...
Budeš do toho muset proniknout a zjistit, odkud se ta špataná data berou. Pokud z toho souboru, podívat se do něj. Pak zjistit, jak se tam dostala (formulář, databáze, apod.) Těžko ti někdo poradí, když tomu systému nerozumíš ani ty.

Zkus se zeptat na fóru toho php news.