za kolik by jste to byly ochotni udelat

Dobrý deň!
Mal by som k Vám prosbu. Chcel by som vedieť, za koľko peniažkov by ste boli ochotný urobiť s designom, databazou a scriptami web, ktoreho navrh je na www.menu.cz/test

Ďakujem za odpovede!

fábio
Cena je velmi relativní.

Záleží co tam chceš, kolik toho očekáváš atd.

Kdybys chtěl obyčejný web, tak možná najdeš i někoho, kdo ti to udělá zadarmo nebo za nějaký malý poplatek (1 000 - 3 000,-Kč) - víc rozhodně chtít nemůže.
Pokud, ale chceš nějaký lepší kód - vlastní PHP fce: ankety, počitadla, knihu hostů + skvělá grafika, tak to může stát i 8 000,-Kč a víc

...ceny jsou jen orientačně proto je neber jako koncové (klidně to může stát i mnohem víc)
zkus se podívat na nějaké hotové systémy např na http://www.opensourcecms.com/index.php?option=content&task=view&id=388&Itemid=143

možná i phpRS. Někde jsem viděl jak se kdosi chlubil, že oni dělají ten nejlepší dokumentový systém a že si máš od nich stáhnout jejich volnou verzi.
Úprava obrázků a barev je pak věc druhá, ale věřím, že se najdou nadšenci, co ti to sfouknou za pivo.
Nebo si to můžeš nechat udělat u renomované firmy, třeba AutoCont (ten to ale nedělá) by ti to udělal tak za 100 - 200 tisíc. ;-) Ale jak říkám, takovýma mrckama se AC nezabývá.
<HTML>Dobrý den,
předběžně dle návrhu a požadavků lze stanovit cenu na 8500Kč</HTML>
Pravdu povediac, čakal som viac.. tak 15-20000. Ale díky za prehľad... Poteší ak napíšete ešte ďalší...

fábio
fabio>si nemal napisat tak vela, teraz kazdy zdrazie :-D
others>ass far as i am concerned tak tam ma byt databaza restauracii a mali by sa dat aj volne pridavat cez web rozhranie. mali by sa dat vyhladavat mozno podla hodnotenie, ceny denneho menu a pod.
mozno nieco take, ze restiky by mali moznost tam ku sebe denne aktualizovat denne menu, pripadne tam napisat nejaky ich skrateny jedalnicek (sefkuchar odporuca s cenymi...)
mozno nejake VIP pozicie vo vyhladavni (alebo odkazy na ne na viditelnom mieste)..ako myslim restauracie co si raz mozno zaplatia, aby ich bolo vydiet skor ako ostatne...
tak imho
miky
Ozvěte se na mail, určitě bychom se mohli dohodnout na oboustranně přijatelné ceně.
Předběžně cca 4000-6000 Kč.
> si nemal napisat tak vela, teraz kazdy zdrazie :-D
Je to potřeba. Furt děláte za pusu a pak, když chcete zaměstnání, tak mrčíte, že dají programátorovi 10 t hrubého. Dobře vám tak.
<HTML>MzM: to je sice fakt, ale myslim ze 4000Kc je cena primo umerna kvalite :)</HTML>
to Quinix: hlavne od tebe bych si to nechal udelat kdyz pouzivas RS od nejakeho freesource zdroje... Upravit ten system a dostat za to 6 000 to bych taky bral..:)
Kvalitní provedení od naší firmy by se pohybovalo kolem 8000 v závislosti na přesné specifikaci. Reference a na http://design.try.cz . Zn: Kvalitně a na míru!
Pokud by se delal jen jednoduchy oklesteny system jak tu vsichni popisujete (bez niceho a pro nic), tak by castka 8.000 byla asi primerena. Jako komplexni internetove reseni se vsim vsudy (SEM) si myslim, ze by cena mohla byt nekde od cca 30 tis. Pokud mate zajem, muzete vyuzit nasi zakladni analyzu, ktera je pro komercni projekty zdarma http://great-webdesign.cz/zakladni_analyza_zdarma.php
Jenom takovy dotaz... a ten web bude v cestine, ve slovenstine a nebo v obojim naraz... viz pridani jidla...
.......
Doplnit jídlo
Doplnit polívku:
Doplnit hlavné jedlo:
......

Chtelo by se to rozmyslet... ;)