funkce Mail

Zdravím,

když použiji funkci mail (např mail('meelkor11@yahoo.com','bla','bla'))
No a mail se odešle ale v obsahu mailu nic není...
Předmět je takový jaký chci.
Díky
Predpokladam, ze obsah zpravy mas v promenne - videl bych to na chybu ve skriptu, kdy promennou omylem vymazes.. :)

Pokud ne, zkus pouzit k e-mailu nejake hlavicku o kodovani:
$header = 'Content-type: text/plain; charset=utf-8';
mail('meelkor11@yahoo.com','předmět','text',$header);
No zkoušel jsem to i normálně bez proměnných, tak jdu zkusit ten header, Díky
Tak díky, jede
mam stranku www.janik.mysteria.cz a nejde funkcia mail.
vobec mi neposiela emaily. Pritom co mam este jednu stranku, tak ten script ide bez problemov. neviete mi poradit?
=Jano=
Pokud je ta druha stranka na wz.cz, tak si napis na podporu e-mail. Na foru ti s takovymto problemem nepomuze.

Na domene mysteria.cz admini totiz testuji nasazeni php5, tak je urcite mozne, ze nektere veci nemusi nutne fungovat podle predstav.. Kdyz jim ale napises, mozna je pokopnes k opraveni/pridani dalsi feature:)

___
Je opravdu zbytecne vkladat stejny prispevek do nekolika vlaken. Vetsinu uzivatelu tim akorat nastves ..
nie, nie je ta stranka na wz.cz. to je uplne iny hosting. ja som si aktivoval funkciu mailova schranka, lenze ked sa chcem prihlasit na nut, tak tam pise nejaky chybe ze maju na stranke..
=Jano=
Pokud to neni na wz.cz tak to nedavej jako priklad - kazdy server ma jine nastaveni, jine povolene fce, jine ini atd.. To je jako kdyby ses divil, proc v polabí rostou javory, pritom na Snezce nee..

Dulezite je, jestli ti tvuj skript s pouzitim fce mail() hlasi nejake chyby, pokud ano, jake? (Pokud nehlasi chyby, zkontrolovat jeslti neni hlaseni chyb potlaceno(@,error_reporting ..)!) Pripadne jsem vlozit kod, ktery nedela to, co by mel.

hlaskou "som si aktivoval funkciu mailova schranka" myslis nastaveni e-mailove schranky na wz jako aktivni? Nenapada me totiz nic jineho, co by to mohlo znamenat. (A v tomto pripade to na pouzivani fce mail() nema zadny vliv..)
no moj skript mi nehlasi ziadnu chybu. napise mi aj ze spravu odoslal,ale nic mi nepride. ale ako tu citam tak na domene mysteria nejdu emaily aj inym.
=Jano=
Predpokladam, ze jsi tedy starsi vlakno (ohledne mail() a mysteria.cz atd..) cetl cele. Ale nezda se mi, ze by se za tu dobu problem alespon castecne neopravil. - Zkus poslat uplne jednoduchy jednoradkovy e-mail ( mail('prijemce@domena.tld','predmet','text zpravy'); ).

Pokud ani ten nedorazi, mas nekolik moznosti:
a) neposilat e-maily. Pouze si je skladat do souboru nebo do db a procitat az kdyz budes potrebovat.
b) volat napr pres fopen nebo fget (allow_url_fopen) skript na jinem umisteni (napr. sub.domena.tld/email/poslat?passwd=heslo&pr=prijemce@domena.tld&su=predmet&me=text), ktery posle e-mail podle parametrů. Proti cizimu pouziti muzes pridat parametr heslo. Pripadne se u tohoto reseni nesmi zapomenout na url_encode..
No ja som si stranku vytvroil asi pred dvoma mesiacmi, tak neviem...
Zdravím,
již cca 2 měsíce nefunguje odesílání emailů z PHP formulářů hostovaných na webzdarma, přestože roky předtím fungovalo. Konkrétně pro www.taborovehry.wz.cz
Formulář po odeslání zobrazí hlášku jako že byl email vpořádku odeslán, nicméně žádný mail nepřijde…

Na fóru NENÍ žádné řešení, pouze komentáře ostatních co mají stejný problém…

Víte někdo jak s tímto něco udělat?

Díky
Tady ti nic moc kloudneho nereknem - pokud vsechno fungovalo, tak bude asi stale aktualni serverovy problem .. (Zkus napsat na podporu, tam se muzes dockat adekvatni reakce s presnejsim zduvodnenim (pripadne datem vyreseni..))..

Osobne jsem jiz o 3 prispevky zpatky (25. 12. 2008 10:25) navrhoval prozatimni nahradni reseni.. (ukladat e-maily, neodesilat ; posilani z jineho serveru)..