Měnící se php kód

Našel jsem si kód pro registrování a přihlašování uživatelů a dal jsem si ho na web ovšem vyhodilo mi to chybu tak jsem napsal pisateli článku a on mi řekl že mám špatný ten kód - poté jsem si to uvědomil chybí mi tam úvodzovky ale když je znovu přepášu a uložím zase tam nejsou tak jsem si v počítači udělal soubor a do něj sem dal pravý kód a když jsem ho nahrál a podíval se jestli tam josu tak nebyli.

Jakto že se může ten soubor změnit a jak bych měl docílit toho aby tam zůstaly ?
1. Píšeš poněkud nesrozumitelně.
2. Nenapsal jsi některé důležité věci. Např, jak nebo v čem ten tvůj kód píšeš a jak ho nahráváš na web.
3. Tvé stránky porušují pravidla zobrazovaní reklamy.
1. aha dobře tak stručně a srozumitelně

Mám php kó a když ho nahraju odebere mi to pár znaků které mi znemožní stránku zobarzit

2. tak kód jsem nepsal pouze kopíroval
nahrávám ho přes FTP

3.Nevim proč nechce se mi tam ta rekalama zorazit jak ji tam mám dát ?
<HTML>Nepracuješ s těmi soubory náhodou ve správci souborů? Protože ten třeba zpětná lomítka "požírá" a já bych asi tedy php soubory ve správci souborů pomocí Edit vůbec neotvírala. Když ten soubor nahraješ a koukneš se na jeho obsah pomocí ftp, tak by to mělo být ok.

P.S.: porušuješ pravidla zobrazování reklamy, banner má být až na uvod.html.</HTML>
aha takže přes total comander by to šlo ?
<HTML>Třeba. Nahrej soubor a pak pomocí F3 či F4 se podívej na obsah.</HTML>
takže pročetl sem si podmínky a je tam

V případě, že si přejete mít na svých stránkách pouze jeden námi vkládaný reklamní banner, je podmínkou, aby byl umístěn na úvodní stránce nahoře. Pokud nepoužíváte rámečky (tzv. frames), stačí v administrátorském rozhraní nastavit "Nahoře - na jedné stránce". A opět jej lze přesně umístit pomocí značky <!--WZ-REKLAMA-1.0-->. Úvodní stránkou je myšlena nejnavštěvovanější stránka Vašeho webu, tedy zpravidla index.html, index.htm, index.php nebo index.php3. Stránky které kromě banneru nemají žádný další obsah a slouží pouze jako vstupní stránky (obsahují víceméně pouze: "Vstupte", "Pokračujte zde", atp.), nejsou úvodní stránkou.

to znamená že je neporušuju

a to php

chtěl sem vědět jestli to bude fungovat v total comander :-)
když zmáčknu F3 tak mě vylítne okénko pro hledání na stránce
a po F4 mě vilítne hrní políčko pro zobrazování adresy
To znamená, že pravidla porušuješ. Na vstupní stránce máš kromě reklamy jen 5 obrázků a jeden debilní javascript, který mi zatěžuje procesor na 100% jenom proto, že nějaký idiot do toho nekonečného skriptu zapomněl dát časování.
Tak co mám udělat abych je neporušoval
=Alastor Kopal=
Zakladem vseho je umet cist!

a) Treba ty zkratky (F3, F4) nebyly uplne spravne - dole v liste mas jine Fkey popsane.. ve zkratce:
proste upladujes svuj soubor (s temi tvymi uvozovkami atd..), a kdyz bude na serveru, kliknes na nej a pouzijes nejake kouzelne Fkey tlacitko (ze seznamu dole) a zobrazis obsah. Uvidis, ze obsah je spravny.

Jedine, co se ti muze stat je, ze v kodu bude vlozena reklama webzdarma - pouzij tady na foru funkci hledat (vysledku najdes neuveritelne mnozstvi a odpovedi jsou i ve FAQ..).

b)Je pekne, ze jsi sem zkopiroval podminky bez toho aniz bys je precetl...
"pouze jeden"..."na úvodní stránce nahoře", "slouží pouze jako vstupní stránky (obsahují víceméně pouze: "Vstupte", "Pokračujte zde", atp.), nejsou úvodní stránkou"!
Tzn bud musis mit reklamu na vsech strankach nebo na http://kouzelnysvet.xf.cz/uvod.html, jednoduche, ze? :)
Nejlépe přejmenovat uvod.html na index.html a samozřejmě upravit související odkazy. Stejně ta vstupní stránka je o ničem, zejména když ty obrázky vykrádáš z jiných webů.
Aha nepřečetl jsem si to

takže teď jsem to zkoušel přes comander a funguje to diki moc a ještě sem se chtěl zeptat ten banner mám z index.html odstranit a dát na všechny soubory typu uvod.html, regitsrace.php atd ? a ty vnitřní soubory ? (ty co nejsou všedním uživatelům na očích) ty musí mít taky reklamu ?
"Úvodní stránkou je myšlena nejnavštěvovanější stránka Vašeho webu. Stránky které ... slouží pouze jako vstupní stránky ..., nejsou úvodní stránkou."

Co na tom není jasné?
Dodám jen, že ČÍST se učí děti v první tříde..
Na obranu "nečtenářů" bych uvedl snad jen to, že mám ve svém PC nainstalováno asi 4500 programů a kdybych měl číst od každého z nich licenční ujednání při instalaci, asi bych nedělal nic jiného. Naštěstí drtivá většina z nich má shodnou licenci, která se odsouhlasuje hromadně mezi jejich výběrem a fyzickou instalací.
Je to věc každého, jestli čte licenční podmínky nebo pravidla použivání. U soudu platí "Neznalost zákona neomlouvá". Tak to platí i zde. Dostanete se do potíži? Vaše chyba.

V případě volby reklama nahoře stačí reklama jen na hlavní stránce. U Vás uvod.html. To, jestli dáte reklamu i jinde, je pak už Vaše věc.
V případě reklama dole je reklama umístěna všude.