nefunguje stranka ....?

Co dál?
nastavil jsem si reklamu na každý stránce dole a stejně se ukazuje nahoře....
to už,ale budu muset vymyslet až udělám novou stránku protože se to projeví až po nahrání nového souboru...nebo alespon to tam je tak napsaný
Stačí ze stávající stránky vymazat kód reklamy a stránku znovu uložit.
díky..poslední věc jestli máš čas...bych chtěl jak mám udělat vnitřní pozici tak abych neměl texty a obrázky rovnou od levé k právé straně ,ale aby na levo i na pravo bylo alespon 5cm místa..jestli to je ale na dlouhý likte tak to nech...každopádně Ti moc děkuju ...bez tebe bych byl furt v koncích...díky moc
ten kod reklamy je v Edit? co z toho přesně mám vymazat?
Pokud neznáš HTML a CSS, bylo by to na dlouho, jak jsem už psal, navštiv stránky www.jakpsatweb.cz tam je spousta čtení jak na to i s příklady.
Pro začátek přidej do tagu BODY marginwidth="100" to číslo si uprav podle sebe, ale je to jen taková náhražka, už se to nepoužívá, v současnosti se styl stránek tvoří pomocí CSS.

Jo, třeba v Edit, vymaž vše, co není Tvoje, robot WZ to tam dodá při uložení znovu.
prosím, najde se tu človíček, který by byl tak strraně laskavý a mohl by mi poradil, kde jsem udělala chybu, když mi to nefunguje, jak by mělo? děkuji všem za pomoc!
prosím tě, jak mám nahrát na web to své jméno? díky mooooooooooc
A jseš borůvka nebo brusinka?

To, co je na webu nyní je nějaká šablona, ale není úplná, tj. na webu nejsou všechny soubory, které vytvoří vlastní webovou stránku

Pokud jde o to jak místo My Dog Blog dostat na stránku vlastní obsah tak se musí soubor index.html přepsat tak aby výplňové texty byly nahrazeny vlastním obsahem - je to obyčejný textový soubor takže stačí např. Poznámkový blok nebo PSPad, je k tomu potřeba znát alespoň základy HTML
viz jakpsatweb.cz

PS:
Je otázka jestli raději nepoužít weby typu www.estranky.cz, websnadno.cz...