Částé výpadky mysql

Dobrý den...prosím o malou informaci...Nevím jeslti je to tím čím tvrdím na webu ale dost často mi padá database. Na mé stránce na 1000% není chyba. Jen bych chtěl vědět jestli je to tedy wz.cz pro ujasnění:-)děkuji
Mno ja jsem v podobne situaci i na czweb.org, tudiz zda se, ze se jedna o globalni problem.
MySQL servery jsou permanentně vytíženy. To neskrýváme a je to známý fakt. Bohužel s tím WZ asi nic moc nenadělá. Nové železo něco stojí a WZ nemusí zrovna disponovat finančními prostředky.
Obhajobou může být i to, že uživatele používají molochy, jakým je i phpbb, drupal, joomla apod. Tyto aplikace jsou více stavěny na použití v plnohodnotných serverů (doma a placené hostingy), kde mohou plýtvat svými prostředky. Freehosting má většinou omezené prostředky a tak tímto plýtváním může trpět.

BTW: Již hodně dlouho jsem na doméně czweb.org a mohu říct, že je to jedna z nejstabilnějších domén na wz. Dostupnost 99,9%.
Jinak utociste.czweb.org v tuto dobu jede jako po másle. Ať klikám, jak klikám, tak mě to nevyhodilo.
Docela špatný pro tvorbu jména stránek.Asi budu muset konečně zaplatit:-). Mám stránky založeny na include a plno stránek se musí připojovat na pouhé tři moje tabulky.. I to je velký problém. Jakmile db padne moje stránky sou kompletně rozbourány.. Začnu taky uvažovat asi na menších upravách
Existuje spousta ohleduplných uživatelů (kteří se snaží své výtvora optimalizovat a šetřit výkon serveru). Stejně tak existují jiní, kteří použitím wordpressu, joomly, phpbb a dalších spolehlivě veškerý ušetřený výkon spotřebují. A když už spadne databázový server, tak všem. Výkon strojů je tedy ovlivněn primárně ochotou komunity/uživatelů.

Tím však nechci odrazovat od záměru optimalizovat (a opravit) stávající projekty.
Správná aplikace by měla být nezávislá na databázi. Pokud je aplikace zafixována na databázi a výpadek kompletně znehodnotí web, pak je něco špatně. Když už má aplikace být závislá na databázi, pak se musí pamatovat i na možnost výpadku. To znamená, vytvořit aspoň statickou stránku, kde bude upozornění, že web nelze momentálně používat.
To by asi nebylo špatný. Ale z 24 denních hodin by web 20 hodin nejel...A to právě díky této zkutečnosti. V tomto případě by možná lepší bylo popřemýšlet o jiné doméně
Dokonce nejen že odsouzená db je furt mimo provoz...ale připojení přez FTP je též nepřipojitelné:-D
Připojení přes ftp má očividně nějaké problémy s blacklistem -- netuším, jakým způsobem se na něj lze dostat, ale očividně je na něm pomalu každý druhý (přestože se promazává/jej moderátoři promazávají :)
tak to je hezký no...připojim se jednou za den a to se o to snažim min. hodinu! pochopil bych kdyby web byl vytvořen špatně...ale stránka index.php obsahující pouze jeden řádek + wz.cz = doba načtení 20 vteřin:-D...neskutečný :-D.. Asi má wz špatné časy;-)