Ženská a webovky :-)

A zkoušela si porozumět návodu na www.jakpsatweb.cz ? Je to tam všechno hezky polopaticky vysvětlený.
Autor: milster (vist.wz.cz)
Datum: 21. 10. 2004 19:19

A zkoušela si porozumět návodu na www.jakpsatweb.cz ? Je to tam všechno hezky polopaticky vysvětlený.

Koukala jsem na to, celý jsem to stáhla a teď se v tom nevyznám, možná jsem zrovna akorát líná se na to vrhnout. Ale chystám se.
na www.jakpsatweb.cz je to skutocne vysvetlene perfektne takze ako uz ani tomu niekto nerozumie...potom neviem.
Autor: Rasto (---.o-dsl.nextra.sk)

JÁ TO SPÍŠ MYSLELA TAK ŽE MÁM HOKEJ V TOM JAK JE TO STRUKTUROVANÉ PO ODZIPOVÁNÍ. JÁ SE S TÍM POPERU - NEJSEM BLONDÝNA :-))
HEZKÝ VÍKEND A NEHÁDEJTE SE TADY! JANA
Jana: Kdyby to byla seznamka, tak bys mi mohla poslat fotku. A pak bychom mohli zajít na pivo/mlíko. (-;
Pozor na CAPS LOCK, Jano...
Jana: Kdyby to byla seznamka, tak bys mi mohla poslat fotku. A pak bychom mohli zajít na pivo/mlíko. (-;

:-))
<HTML><i>Jo ale to nejdůležitější - mám zaregistrovanou adresu a teď potřebuju nějak nastavit mail... asi jsem tupá. Mám index stránku ale stále mě to odkazuje že jí mám blbě :-( </i>

- nema to souvislost s indexem na tve strance ale indexem na mailu ktery ty vytvorit nemuzes.. vytvari se sam a trva to i nekolik dni bohuzel, musis vyckat.


<i>Můj kamarád mě převedl na Front Page.Prý je efektivnější, asi jo.</i>

- efektivita je v programovacim terminu "rychlost". Jde ale take o vysledny kod ktery FP dela a ten se rozhodne efektivite nepriblizuje... ani pro stazeni dat natoz pro prohlizec... ale do zacatku je to myslim dobre ja s nim take zacinal ;) ale moc daleko s nim bohuzel nepokrocis... moc neverim tomu ze s nim vytvoris kvalitni web...
Co se tyce diskuze o notepadu a highlightningu je to nesmysl... bez radneho prehledu a prepinani editovanych srciptu se zvyraznenim a nastavenim kodovani zadny projekt udelat nejde (lepe receno jde, ale kazdy by se na to mohl....)</HTML>
Janka.... co ti poradim najskor... Najrychlejsie asa naucis robit stranky ked si najdes niekoho sto to naozaj vie a ten ta to osobne nauci (ja to urcite niesom) a to ti bude stacit par hodin a zhruba to budes vediet a nebudes na to potrebovat tyzdne. mam to vyskusane... teraz drvim PHP a ide to pomali... ked ma kamos ucil HTML, tak stacilo par hodin... tak teraz sa tesim ked dojde a zacne mi ukazovat PHP, lebo on ho uz nadrvil... doporucujem hehe
Autor: 1okaty (promotion.wz.cz)

Ahoj, v tom máš pravdu. Základy html mě učila kamarádka pak jsem přešla na FP, co umím mě naučil kamarád. Jenže se šprajcnul - neexistuje přátelství mezi chlapem a ženskou - a na to jsem dojela. Teď musím sama. Pátrám po někom kdo je v tom dobrý ale zatím marně. Takže se začnu šťourat ve www.jakpsatweb.cz
Ten nadpis mě docela slušně uráží!
Tvořit stránky jsem se naučila totálně sama (bez jakékoliv literatury nebo rady metodou pokus-omyl) a sama si je taky vylepšuju a zdokonaluju a můžu říct, že zvládám i docela slušně vypadající weby (na rozdíl od těch, které jsou občas k vidění za peníze)!
Tak teda nechápu, proč by ženská měla tvořit webovky hůř něž chlap! Asi to mělo být rádobyvtipný (stejně jako ta narážka na seznamku), ale moc se ti to nepovedlo :-)
Nechtěla jsem tohle téma načínat, ale mám na to stejný názor jako autorka předchozího příspěvku. Za přístup "Nic po mě nechtějte, jsem jenom hloupá holka, hi, hi!" bych někoho tvrdě majzla po kebuli. Může sama říkat, že je hloupá a nerozumí tomu, ale příčí se mi, když tohle de facto vztahuje i na mě a všechny ostatní ženy okolo.

Mimochodem, přátelství mezi mužem a ženou bez vedlejších úmyslů je naprosto běžná věc. Mám spoustu kamarádů.
Ahoj holky, prostě jsem nevěděla jak to nazvat. No ale z názvu je všechno jasný a já nemůžu za to že jste si to přebraly takhle. Pak na mě vysypou pojmy kterejm nerozumím a jsem namydlená ... Moje kamarádka je taky dobrá ale jak jsem psala prostě jsem se z nějakého důvodu zasekla a hledám radu.
Jana:u piva/mlíka se to ho dá prodiskutovat.... (-;
Já: "uráží"? Proč? Je tam napsané Ženská s velkým Ž, tedy jedna konkrétní ženská, tak proč to vztahuješ na sebe? Osobně si myslím, že ženské jsou na tom líp s výtvarným cítěním, tedy jejich webovky by mohly být hezčí (a o to u webovek jde). To, že by mohly býž uvnitř "nedokonalé" je vedlejší.
Marek: Ženská s velkým Ž je tam spíš proto, že je to nadpis, ne? :-)))
Já, že by? No jo, něco na tom bude.
<HTML>>>přátelství mezi mužem a ženou bez vedlejších úmyslů je naprosto běžná věc

pratele kteri se pozdravi, popovidaji si nekde u baru nebo pri nejake prilezitosti ano, tady to jde. Pri castejsim stykani uz to je ale nemozne.

A k tematu: Doufam ze tu z toho brzy nestane flame, ale weby prece nejsou jen o grafice a designu jak tu o tom povidate. Jsou take o funkcich, moznostech a prostredi ktere uzivatel vyuziva. Mluvim o server-side scriptech a zatim me zkusenosti a poznatky rikaji ze zeny opravdu tak daleko jako muzi nejsou.</HTML>
a nejde taky treba o obsah? ;-)
Richard >> Jak pro koho. Třeba můj nejlepší kamarád je kluk. Vídám se s ním každý den už léta, a ani jeden z nás to rozhodně nebere jako něco jiného než přátelství. On není můj typ a já nejsem jeho typ. Funguje to.

Tonik >> Výborná poznámka :-)
Zase je pravda, že takový include v php udělá móóc práce za mě. Nemusím psát 800 html stránek stačí jedna php. O tom to asi taky je. Asi to bude to samé jako styl ve sportu. Můžeš dosáhnout téhož, ale stylově je to mnohem méně namáhavé.

Freya: a co když to tvůj typ bude a naopak taky. Co pak?
>> a co když to tvůj typ bude a naopak taky. Co pak?

Láska, svatba, spokojené manželství, spousta dětí, spokojené stáří ve dvou...? ;)
Freya>>Ahoj právě surfuju po tvých stránkach, teď jsem zrovna u posuvníků :-))

Vůbec mě nenapadlo že se tu strhne diskuse o přátelství ženský a chlapa. Jinak bych i to napsala jinak. Mě se to nechtělo pitvat. Tenhle typ přátelství je trochu zvláštní, ano, existuje, i já mám pár takových přátel. Ale prostě šlo o to že ten co mě učil se na mě vykašlal protože holt chtěl moc. Nechcete z toho někdo udělat dotazník :-)) Hezký den
Jana:
jméno: Jana
příjmení:
datum narození:
bydliště:
suma na kontě:
výška:
hmotnost:
barva očí:
...
(-;

néé, to je vtip.
>> ...ten co mě učil se na mě vykašlal protože holt chtěl moc.

To by chtělo rozvést... (-;-)
<HTML>>>Freya: a co když to tvůj typ bude a naopak taky. Co pak?

spis: Co kdyz ty budes jeho typ a on tvuj ne? Opravdu myslis ze to kamaradstvi bude realne?</HTML>